0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι κατάλαβα τι εννοείς.Κάνατε ενσταση μετά τις πρώτες ενστασεις?Αν ναι κ εφόσον ικανοποιηθει το αίτημα σας θα είστε σε αυτό το πολυπόθητο δελτιο τύπου που όλοι αναμένουμε...
Με την νέα αναβολή βουβάθηκε και ο μίτος
ούτε σήμερα, μάλλον ούτε αύριο και ποιος ξέρει ούτε πόσες μέρες ακόμη... άλλη μια απογοήτευση ήταν η σημερινή μέρα.Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στους ρυθμούς μου και στη ζωή μου γιατί απ' το Σεπτέμβρη και μετά αυτές οι μετατάξεις έχουν γίνει η μόνιμη έννοια μου.
Χωρις να κατηγορω κανεναν εννοειται,απλα θελω να επισημανω κατι.Δεν εχετε υπομονη και λετε οτι σας κοροιδευουν.Ομως μην ξεχνατε,οτι οι υποχρεωτικες μεταταξεις ηταν ενα δωρακι για καποιους,τους περισσοτερους θα ελεγα(μεταθεση βασικα),που σας ηρθε σαν μανα εξ ουρανου στα καλα καθουμενα.Τι να πουμε εμεις των εθελοντικων,που ειδαμε τις θεσεις που το ιδιο το υπουργειο μας καλεσε να παμε..το ιδιο το υπουργειο να τις δινει αλλου,χωρις καν να ακυρωσει την διαδικασια των εθελοντικων,εστω να μας πει ξεκαθαρα οτι δεν θα γινουν,ετσι ωστε να λαβουμε και εμεις μερος στις υποχρεωτικες;;;Κια βλεπουμε τωρα ατομα με 30 μορια να εχουν καταλαβει θεση που σιγουρα την ειχαμε καποιοι με τις εθελοντικες με 150 μορια και βαλε;;Και ποτε,καμια ενημερωση δεν βγηκε;Λοιπον μην τα θελετε ολα δικα σας.Καταννοω την αγωνια σας,αλλα σκεφτητε οτι αυτο ηταν ενα δωρακι του υπουργειου απροσμενο για εσας,οταν εμεις απο περυσσι τον απριλη ειχαμε κανει αιτησεις για την εθελοντικη μεταταξη και την δημιουργια νεων κλαδων,που παρεπιπτοντως επισημα δεν εγινε ποτε(μιλαω για τους νεους κλαδους),αφου οι εθελοντικες δεν βγηκαν ποτε και ηταν η συσταση νεων κλαδων.Οποτε υπομονη..και να ευχαριστητε την υπουργαρα για το δωρακι του.
Υπομονή λίγες μέρες μείνανε, ίσως να επιστρέψεις αργότερα πιο χαρούμενη και δικαιωμένη στους πρώην ρυθμούς σου!!!