0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα... αυτό δεν είναι παράνομο??? Δηλαδή ενας μεταταγμένος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει μια οργανική που υπάρχει ήδη και είναι άδεια? Δηλαδή ένας μεταταγμένος δεν είναι ακόμα εκπαιδευτικός 1θμιας? Μήπως θέλει λίγο ψαξιμο αυτό από μέρους μας, εν όψη εκλογών???
Μα ίσα-ίσα, δεν υπάρχουν οργανικές για τις καινούργιες ειδικότητες με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Έχουν θεσμοθετηθεί μόνο για τις εθελοντικές μετατάξεις.
Άντε να δούμε τώρα τι έχουν να πουν λαλίστατοι συνάδελφοι υπερασπιστές της διαδικασίας των υποχρεωτικών μετατάξεων το καλοκαίρι. Ας μην αναφέρω ψευδώνυμα. Περιμένω να έχουν την ευθιξία να βγουν οι ίδιοι πλέον να εξηγήσουν στους μεταταγμένους που δε μου φταίνε σε τίποτα.Σύσταση οργανικών σε σχολεία και ομάδες σχολείων... Άραγε ποιες οργανικές εννοεί ο ποιητής?Οψόμεθαedit: Μπράτης έφη. Τυχαίο δε νομίζω? Ισχύον ή άκυρο? Μάλλον δεν έχει σημασία..."Το τι παραπληροφόρηση υπάρχει σχετικά με τις οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών δεν λέγεται.Οι οργανικές μας θέσεις συνάδελφοι είναι στα σχολεία.Δεν υπάρχουν οργανικές θέσεις στη δνση.Ποτέ δεν υπήρχαν ,ούτε και σήμερα υπάρχουν.Απλά οι εκπαιδευτικοί όταν χάσουν την οργανική τους στο σχολείο,λόγω υπεραριθμίας ή συγχωνεύσεων,παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και τοποθετούνται κατά προτεραιότητα σε άλλη κενή οργανική θέση.Αν δεν υπάρχει παραμένουν στη διάθεση μέχρι να βρεθεί.Από πού τώρα προέκυψε πως τώρα που θα γίνουν οργανικές στα σχολεία "καήκαμε" δεν το γνωρίζω...Σας λέω πάντως ξανά να τα διαβάζετε όλα,αλλά να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε."
νομίζω ότι η ανάλυση περί της οργανικής που μας κάνει μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους έχει παρατραβήξει, έχει αναλυθεί κατά κόρον εδώ μέσα (και αλλού) αλλά μερικοί είναι αμετανόητοι, τελικά φαινεται ότι μόνο όταν αλλάξει το ισχύον νομικό καθεστώς (το απεύχομαι) και υποστούν τις συνέπειες θα καταλάβουν τη διαφορά.
Παρέμβαση της "Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς Οργάνωση κατά της διαφθοράς" για την μη γνωστοποίηση των μορίων μετάταξης μετά από σχετική καταγγελία της επιτροπής ερευνών της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας:http://www.deutsch.gr/img/3f28cafbb99ddd36f21632924c35f913Transparency_International_Epistoli_Arvanitopoulo.pdf