0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης αν θυμαμαι καλα, οι αρχικως προκηρυχθεισες θεσεις για δευτερη ειδικοτητα ηταν 232.Μαλλον οι περιπου 100 θεσεις εμειναν κενες λογω προτιμησεων περιοχων και ελλειψης δευτερου πτυχιου των ζητουμενων ειδικοτητων.
Τελικά οι μετατάξεις αφορούσαν και διαθεσιμότητες και ενστάσεις για τις υποχρεωτικές...http://www.pde.gr/index.php?page=7399
Ρε παιδιά η τελευταία μεταταχθείσα ΠΕ05 στον πίνακα ποια Λακωνία; Ηλεία είναι τοποθετημένη και μάλιστα με αρκετά χαμηλά μόρια κυρίως για τον κλάδο της... τι παίζει;;;; λάθος ή............ καλά και έχει θέσεις ακόμα κενές στην Α' Αθήνας που κλείνει από τις πρώτες με βάση τώρα τα μόρια της;;;; θα μας τρελάνουν...
Όσοι είναι αποσπασμένοι στο ΙΕΠ κάνουν γνωριμίες που τους αποδεικνύονται χρήσιμες σε πολλά θέματα...
welcome to the club...ΥΓ. Αν είσαι και ψυχίατρος θα μας χρειαστείς...
Παιδιά δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο thread αλλά ρώτησα και αλλού και δεν μου απάντησαν. Η ερώτηση έχει σχέση με το κατά πόσο έχει συσταθεί κλάδος ΠΕ19 στην πρωτοβάθμια και ότι αυτό έπεται και είναι η εξής:Είμαι καθηγητής πληροφορικής ΠΕ19 και πήρα πέρυσι μετάταξη στην πρωτοβάθμια. Έχω δικαίωμα να δηλώσω στα κένα που έχουν βγει για τα πειραματικά σχολεία σε γυμνάσιο ή λύκειο που ανήκουν σε άλλη βαθμίδα? ξέρει κανένας?
Η 5ετία στα πειραματικά δεν είναι απόσπαση, αφού χάνεις την οργανική σου. Πλέον η θέση σου είναι στο πειραματικό, απλά λέγεται θέση με θητεία.