0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς ως εκπαιδευτικοί κάναμε ότι μπορούσαμε, καταθέσαμε ενστάσεις, προσφύγαμε στα δικαστήρια, εκφράσαμε τη δυσαρέσκεια μας στο Υπουργείο και στους φορείς που εκπροσωπούν τους κλάδους μας, τι άλλο να κάνουμε;;;Τώρα είναι η σειρά των συνδικαλιστικών και επιστημονικών φορέων και των συλλόγων καθηγητών να κάνουν κάτι άμεσα.
Από το fb του Μπράτη:Eleni Parlavantza Η απάντηση του Υπουργείου γιατι δεν δικαιώθηκε η ένσταση μου εφόσον είχα 30 μόρια περισσότερα από την "συνάδελφο" που υπηρετουσαμε στην ίδια περιοχή και μπήκε στο νομό που ζητούσα και εγώ ήταν οτι οι πρώτες μετατάξεις ήταν αποφαση Αρβανιτόπουλου...Συμπέρασμα,λοιπόν,ότι ο Λοβέρδος το έπιασε απο εκεί που το άφησε ο προκάτοχός του...έτσι για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και το πολιτικό κόστος μηδέν...Anta Luna δεν βλέπω απάντηση στα ερωτήματα δυστυχώς...φτάνει πια ας μπει ένα τέλος στην αδικία και στην παρανομία!!οι θέσεις να ανοίξουν και να δοθούν σε αυτούς που τις δικαιούνται τόσα χρόνια...τι άλλο θα πρέπει να κάνουμε για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας;;;αηδία καταντήσαμε πια..μας πρήξανε ...μας αρρρώστησαν..και αν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα να κάνουν μεταβολή και να φύγουν...αλλιώς να κάτσουν να αξιολογηθούν αξιοκρατικά και αν δεν έχουν τα μόρια να γυρίσουν απο κει που ήρθαν...άντε πια!
Μεχρι Μαρτιο
εγω ως μη συμμετεχων στη διαδικασια εχω να πω οτι τα μορια δεν θα δημοσιευτουν ποτε (παρα μονο αν επεμβει κανας εισαγγελεας, λεμε τωρα...) γιατι πολυ απλα υπαρχει τοσος κοσμος που δικαιουται να παρει μεταταξη (αφου καποιος με ελαχιστα μορια επαιρνε αρα πρεπει να "τραβηξει" και τους αλλους με τα περισσοτερα) που δεν χωρανε πλεον στα ΠΥΣΠΕ ολοι μαζι (βυσματα και μη βυσματα).αν δεν ισχυε το παραπανω, απλα και με διαφανη τροπο θα ανακοινωνανε τα μορια....