0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
teacher, δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρούμε τα μόρια ολονών. Εγώ, τα βρήκα ψάχνοντας στο ίντερνετ και στις διδε προέλευσης κι έτσι στοιχειοθέτησα τις πολλαπλές...ενστάσεις μου.
Όντως πήραν μετάταξη σε περιοχή που δεν είχαν δηλώσει, το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή. Και αυτές όλες οι μετατάξεις τελικά ισχύουν; Ακόμη και αυτές που έγιναν δυο μέρες πριν από τις εκλογές;
Εδω ο Προκοπής Παυλοπουλος μονιμοποίησε σε ενα βραδυ 150.0000 δημόσιους υπαλλήλους και γίνεται πρόεδρος δημοκρατίας και εσυ ονειρεύεσαι για 3.500 μετατάξεις για ανακλήσεις και κλπ.
Επειδή, βλέπω ότι το ψάχνετε πολύ και επειδή εγώ σταμάτησα το ψάξιμο γιατί ήταν μεγάλο και διεξοδικότατο=λίαν ψυχοφθόρο και χωρίς να πάρω μετάταξη, θα πω τα εξής απλά:Πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία εξ αρχής? ΝΑΙΘα γίνει όλη η διαδικασία εξ αρχής? ΟΧΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣΘα γίνουν υποχρεωτικές ανακλήσεις? ΟΧΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ...και οι συνάδελφοι που "έκλεψαν" να τεθούν σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης και να παραπεμφθούν στα ποινικά δικαστήρια για τα περαιτέρω. Μηδενική ανοχή!Θα γίνουν κι άλλες μετατάξεις προς διόρθωση λαθών? ΙΣΩΣ, αν και δε θα το προτιμούσα, παρόλο που δεν έχω πάρει μετάταξη.
Εδω ο Προκοπής Παυλοπουλος μονιμοποίησε σε ενα βραδυ 150.0000 δημόσιους υπαλλήλους και γίνεται πρόεδρος δημοκρατίας και εσυ ονειρεύεσαι για 3.500 μετατάξεις για ανακλήσεις και κλπ.[/quote 'Οπου να΄ναι θα γίνουν άλλες 3500 μετατάξεις,τροποποιήσεις,ανακλήσεις.