0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ρωτάς κανέναν ειδικό να σου πει;
Όπως δεν δημοσιεύτηκαν τα μόρια και τα ΠΥΣΔΕ προέλευσης, μάλλον κάποιοι εύχονται να μην δημοσιεύονταν και τα ονόματα.ποινικοποίηση στη διαφάνεια και την ενημέρωση,αυτό μας έλειπε...
Τόσο καιρό δε μιλάω γιατι θεωρώ λυπηρό κάποιοι που θεωρούν οτι εχουν δίκιο να βγαίνουν σε ενα φόρουμ να βρίζουν αντί να προσφύγουν δικαστικώς και να το βρουν το δίκιο τους. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιον εξυπηρετεί αυτη η συζήτηση εδω μέσα. Ξεχνούν ολοι οτι δεν επρόκειτο για μεταθέσεις επρόκειτο για κινητικότητα στα πλαίσια Μνημονίου Έπρεπε να μετακινηθούν κάποιοι για να βγουν τα νούμερα και φυσικά για να γίνει αυτη η μαζική μετακίνηση έπρεπε να δοθεί το κίνητρο του να πας εκει που θέλεις. Αδικο σίγουρα όπως πολλοί Μνημονιακοί Νομοι.Αυτο ομως που με έκανε να μπω ξανά ενώ πραγματικά δεν αντέχω την εμπάθεια και τα ψυχολογικά μερικών ήταν το οτι θα παω εγώ στο δικαστήριο να πω αν εχω η δεν εχω 10 μόρια Δεν ειμαστε καλα! Εγώ έκανα αίτηση τον Αύγουστο δεν πήρα έκατσα στη δουλεια μου και τέλος Μέχρι που είδα τον Οκτωβριο τα τέρατα και φυσικά πήγα σε δικηγόρο
ΟΥΣΙΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΥΠΕ
Συνάδελφοι καλησπέρα!Έχω τρεις απορίες σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις που έγιναν τον Αύγουστο του 2013:1. Μπορούσε κάποιος να κάνει αίτηση τόσο σε θέση εκπαιδευτικού όσο και για θέση διοικητικού υπαλλήλου ταυτόχρονα;2. Αν ισχύει το πρώτο, ποιά μετάταξη προηγείται (του εκπαιδευτικού ή του διοικητικού υπαλλήλου);3. Αν κάποιος μετατάχθηκε σε θέση διοικητικού υπαλλήλου, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τώρα να μεταταχθεί σε θέση εκπαιδευτικού;Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις, μα είχα κάποια συζήτηση με συναδέλφους και μπερδεύτηκα λιγάκι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπορούν να λύσουν τις απορίες μου και να μου υποδείξουν έγγραφα που έχουν σχέση με το θέμα αυτό!!!
Με την όρεξη θα μείνεις. Εσύ θα το έκανες; Αλλά τι λέω, εσείς είστε υπεράνω!
Να πάτε στο δικαστήριο να τα βρείτε και να μην τσουβαλιάζετε