0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στοχοποιείς και ενοχοποιείς του πάντες όσο αφορά αυτές τις αναρτήσεις. Η ευθύνη αποκλειστικά δίκη σου.Έχεις στοιχεία ότι οι συνάδελφοι είναι υπόλογοι;; Κρίμα.........
Η ανάρτηση δημοσιευμένων στοιχείων από ποτέ συνιστά στοχοποιήσει? Rollo συνέχισε και να ξέρεις ότι όποιος έχει δίκιο και πήρε δίκαια μετάταξη δεν έχει να φοβάται. Οι υπόλοιποι ας τρέμουν..
Τα πράγματα είναι απλά και ας τα εξετάσουμε με ένα υποθετικό σενάριο.Έστω οι παρακάτω εκπαιδευτικοί ΠΕΧΧΟ Πορτοκάλης έχει 120 μόρια (από ΠΥΣΔΕ Έβρου)Ο Λεμόνης έχει 100 μόρια (από ΠΥΣΔΕ Χανίων)Ο Αχλάδης έχει 95 μόρια (από ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου)Ο Σύκος έχει 85 μόρια (από ΠΥΣΔΕ
Δυστυχώς η διαδικασία είχε πάρα πολλά κενά και παρατυπίες, οι οποίες δημιούργησαν ένα ντόμινο αδικιών, το οποίο συνεχίστηκε με την ικανοποίηση των ενστάσεων και γι' αυτό κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε η διαδικασία να ακυρωθεί και να γίνει από την αρχή με διαφάνεια, όρους ίσους και ξεκάθαρους για όλους και φυσικά ανακοίνωση μορίων. Κάτι που έγινε κατα κόρον στη δική μου ειδικότητα και μάλλον θα έχει συμβεί και σε άλλες, αλλά δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί εδώ είναι η εξής περίπτωση: Όταν κάποιος έβαζε πρώτη επιλογή το μόνιμο τόπο κατοικίας του, στην ίδια περιφέρεια πάντα, και δεύτερη επιλογή το οικείο ΠΥΣΠΕ, αυτόματα μετατασσόταν στο οικείο ΠΥΣΠΕ ανεξάρτητα από τα μόριά του , αν και διέθετε πολύ περισσότερα μόρια από τον τελευταίο που μετατάχθηκε στο ΠΥΣΠΕ της πρώτης του επιλογής.πχ. Η Φραουλίτσα από το ΠΥΣΔΕ
Να ακυρώσουμε τη διαδικασίαγια μήπως και πάρεις μετάταξη
Γιατί να μην πάρω; Ο τελευταίος που πήρε μετάταξη στην περιοχή προτίμησής μου είχε 40 μόρια κι εγώ 90. Θα σε ρωτήσω κιόλας!
Να ρωτάς για να μαθαίνεις