0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσε με να ρωτάω αυτούς που θέλω εγώ...
Γιατί να μην πάρω; Ο τελευταίος που πήρε μετάταξη στην περιοχή προτίμησής μου είχε 40 μόρια κι εγώ 90 (και όλα σε σχολεία της επαρχίας, όπως λέει και ο ΝΟΜΙΜΟΣ, μην ξεχνιόμαστε ). Θα σε ρωτήσω κιόλας;;!!!
Ναι καλά να ρωτήσει εσένα να μείνει με τις ενστάσεις στα χέρια
Ήδη αποφάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων έχουν τεθεί σε εφαρμογή και αναμένονται κι άλλες.
Αυτές τις αποφάσεις περιμένει και ο ster
Και το λιοντάρι
Μήπως απορείς, αν θα βρούμε και το δικό σου;
Εδώ θα απαντήσεις και άφησε κατά μέρος τις υπεκφυγές.Να γίνει ο έλεγχος ,να διαπιστωθεί το μέγεθος της συνωμοσίας, να δημοσιευθούν τα μόρια και να κάνεις τις νόμιμες ενέργειες που δικαιούσαι, αν έχεις αδικηθεί. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; ΥΓ. Όταν το βρεις να το μου το ανακοινώσεις να το μάθω και εγώ.
Τα μόρια πρέπει να δημοσιευθούν, αλλά και να μην δημοσιευθούν, μπορεί ο καθένας να τα βρει από τις επίσημες ιστοσελίδες των Δ/νσεων από αιτήσεις μετάθεσης. Και μη μου πεις τώρα ότι δεν γνωρίζουμε μεταπτυχιακά και διδακτορικά, γιατί όταν οι αποκλίσεις κυμαίνονται από 20-70 μόρια διαφορά, δεν χρειάζονται καν τα μορία των μεταπτυχιακών-διδακτορικών, για να δικαιωθεί κάποιος. Ήδη κάποιοι έχουν δικαιωθεί στα Διοικητικά Δικαστήρια χωρίς να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση των μορίων. Απλά, όταν θα ανακοινωθούν τα μόρια επίσημα, αυτοί που είχαν άγνοια επί του θέματος, θα κινηθούν εκ των υστέρων δικαστικά.Σε κάλυψα τώρα;
Ήξεις αφήξεις ου εν πολέμω θνήξεις!!!!! Ώστε έτσι ε; Αφού τα βρίσκετε όλα τόσο απλά γιατί τόσος θόρυβος;; Τα στοιχεία σας είναι έωλα!!!Στα δικαστήρια πήγαν με τα μόρια του ΥΠΑΙΘ δεν πήγαν με δικά τους...το δικαστήριο εξετάζει τις θέσεις όλων των διαδίκων, για να αποφασίσει. Και αφού όλα είναι τόσο απλά σε διαβεβαιώ οτι εγώ δεν αδίκησα κανέναν. Σαφή απάντηση δεν μου δίνεις όμωςΝα γίνει ο έλεγχος ,να διαπιστωθεί το μέγεθος της συνωμοσίας, να δημοσιευθούν τα μόρια και να κάνεις τις νόμιμες ενέργειες που δικαιούσαι, αν έχεις αδικηθεί. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; Να τιμωρηθούν όσοι υπέβαλλαν ψευδή στοιχεία;;ΝΑΙ ή ΟΧΙ;