0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κανένας να αποδείξει ότι ο εκπαιδευτικός έφταιγε (π.χ. έβαλε βύσμα) που πήρε μετάταξη για κάποια περιοχή ενώ δήλωσε σωστά μόρια (έστω και λίγα); Από το υπουργείο (ηγεσία του 2013) θα πουν "κάναμε λάθος". Συμπέρασμα;
Τελικά είναι πολύ τσάκαλος ο Αλογοουράς. Και τυπικά κάνει έλεγχο για να μην του προσάψει κανείςτίποτα και πρακτικά δεν κάνει, αφού ελέγχει μόνο την ορθότητα των μορίων. Επομένως αν κάποιος έχει πάρει μετάταξη με πολύ λίγα μόρια αλλά τα έχει δηλώσει σωστά δεν πιάνεται από τον έλεγχο.Έχουν χιούμορ τελικά στο Υπουργείο...
θα μπορούσαν (ή καλύτερα θα έπρεπε) να ελέγξουν αν αυτοί που πήραν μετάταξη είναι αυτοί που θα έπρεπε βάσει μορίων, ΠΥΣΔΕ και περιφέρειας προέλευσης.
Άντε και το έλεγξαν. Μπορεί κανένας να αποδείξει ότι ο εκπαιδευτικός έφταιγε (π.χ. έβαλε βύσμα) που πήρε μετάταξη για κάποια περιοχή ενώ δήλωσε σωστά μόρια (έστω και λίγα); Από το υπουργείο (ηγεσία του 2013) θα πουν "κάναμε λάθος". Συμπέρασμα;Και για να μην παρεξηγηθώ, έχω αρκετούς τέτοιους στο πυσπε που επιτέλους ικανοποιήθηκε η ένστασή μου. Ευτυχώς όμως πολύ κάτω από εμένα σε μόρια.
Μήπως ο σχεδιασμός είναι να γίνει ρε επόμενη φάση?Πάντως μου κάνει εντύπωση η σιγή των μετάταχθεντων μετά τις σημερινές εξελίξεις.. Γιατί έτσι?
Εγω θα σας πω να μην ειστε σιγουροι για τον αλογοουρα, μην ξεχνατε τις προεκλογικες του δηλωσεις για ακυρωση των μεταταξεων, το ''καρκινωμα'' των μεταταξεων στη συναντηση με πρωτοβαθμιους -ΔΟΕ και αλλα συναφη.Απο σημερα εκτελειται ενα απο τα πολλα σκελη που θα ακολουθησουν για τις υποχρεωτικες. Μια συμβουλη, μεταταγμενοι μην εφησυχαζετε.