0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Κοίταξε ... κατά μίαν έννοιαν ... ότι ποτέ δεν μπορείς να αποκλίσεις την προσωρινήν παράνοιαν ... ... θα συμφωνήσω μαζί σου και θα πω ... ότι για αυτό και ο πιο σοβαρός παρακολουθεί τις εξελίξεις ... ... όμως επιμένω ότι πρόκειται περί πολύ σοβαρού ανθρώπου ... που κατά τα άλλα ασκεί πολιτική ... ... το πάθος της εξουσίας ... είναι πολύ δυνατό ... ... οι απόψεις και η εκφορά του λόγου του ... όμως ... ... δεν αφήνουν τέτοιες πιθανότητες ...... Συνάδελφοι μην ξοδεύετε την θετική σας ενέργεια σε άλογα σενάρια ... ... αλλά στο ... μήπως κάποιοι αυτή την ώρα ... μέσα σε υποομάδες σωτηρίας ... ... σκέφτονται για Ε Μ Α Σ (φυσικά) ... ... @Die δεν υπαινίσσομαι κάτι για σένα ... ... αλλά θα το δείτε η αφορμή δόθηκε για νέο γύρο ανακοινώσεων ... ... από 5 - 6 άτυπους Συλλόγους ... ...
Στις 14/4 τελειωνει ο ελεγχος, το υπουργειο απο σημερα μεχρι 23/4 προχωραει παραλληλα καποια αλλα παρα πολυ σημαντικα θεματα, και 24/4 υπαρχει συναντηση επιτροπης-κουρακη. Επισης το Μαη υπαρχει και η εκδικαση της ΟΚΠΕ στο ΣΤΕ. Εχει ακομα πολυ δρομο συναδελφοι.Nym την επομενη εβδομαδα θα πω οταν τα διασταυρωσω εις διπλουν ας υπαρξει ηρεμια, μεγαλη εβδομαδα ειναι.
Όσοι μας αφόριζαν.....ξέμειναν από κατάρες σήμερα..........εγώ περιμένω.... άλλως τε το δήλωσε και ο κ. Αιρετός......όσοι δήλωσαν σωστά στοιχεία.........να μην φοβούνται!!! Ναι έτσι το είπε..... αυτός που ....πρώτος..... έσυρε τον χορό....!! Ποιο χορό;; Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.... Διαβάστε σημερινές δηλώσεις στο Φ
Συνάδελφε επιμένει για οργανικές κατά προτεραιότητα στους ανήκοντες στην α/θμια, τι ανασκεύασε; Ίσως είναι και τακτική που ανέφερε και ο/η συνάδελφος die. Σίγουρη σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να θεωρείται η επιστροφή όσων επιθυμούν στην δ/θμια καθώς και η θετική κατάληξη όσων προέβησαν σε ανακλήσεις.
Μήπως ο σχεδιασμός είναι να γίνει ρε επόμενη φάση?Πάντως μου κάνει εντύπωση η σιγή των μετάταχθεντων μετά τις σημερινές εξελίξεις.. Γιατί έτσι?
Μην ξεχνάς οτι τον Ιανουάριο ζητούσε ανάκληση όλων των μετατάξεων.Δημήτρης Μπράτης 13 Ιανουαρίου · Τροποποιήθηκε · Μην ξεχνάς οτι τον Ιανουάριο ζητούσε ανάκληση όλων των μετατάξεων.Επειδή έχω δεχθεί πολλά ερωτήματα ,αυτές τις μέρες,σχετικά με τις 3657 θέσεις ειδικοτήτων που θα συσταθούν στην ΠΕ,υπενθυμίζω τη θέση μου:1.Από τον Αύγουστο του 2013 έχω καταγγείλει τη συγκεκριμένη διαδικασία ως ρουσφετολογική,αδιαφανή και πρωτοφανή στα χρονικά της εκπαίδευσης και γι αυτό έχω ζητήσει την ακύρωσή της.2.Με βάση την παραπάνω θέση μου,αλλά και με βάση το ορθό και το δίκαιο,για τις 3657 θέσεις που θα συσταθούν η μόνη σωστή διαδικασία είναι να δοθούν ως κενές κατά τη διαδικασία των φετινών μεταθέσεων, για τους εκπαιδευτικούς της ΠΕ πρώτα και να ακολουθήσουν οι μετατάξεις των εκπκών της β/θμιας στις κενές θέσεις που θα μείνουν.Οι μετατάξεις δηλ. να γίνουν από το ΚΥΣΠΕ,μετά τις μεταθέσεις των εκπκών της ΠΕ,όπως γίνονταν πριν την ψήφιση του Ν4172.3.Η νέα πολιτική ηγεσία ,που θα προκύψει μετά τις εκλογές,οφείλει με μια πράξη της να ακυρώσει τις αποφάσεις των μετατάξεων,που αποτελούν μνημείο πελατειακού κράτους, και να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή,όπως προβλέπει η νομοθεσία.Υ.Γ.Τη συγκεκριμένη θέση την έχω εκφράσει από τον Αύγουστο του 2013 στις ανακοινώσεις μου,καθώς και στις 6 συσκέψεις που έκανε η ΔΟΕ για το θέμα.
@ psyxraimia, @ die,Ποια είναi τα σημαντικά θέματα που προχωράει το υπουργείο; θα μας πείτε;
Όπως φαίνεται εν μέρει έχει τροποποιήσει το σκεπτικό του. Έχεις δίκαιο.