0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εν ειναι αυτό το θεμα μας..νοιώθω οτι καποιοι περιμενουν να πουν "οριστε μονο το 0,1 δηλωσε ψευδως αρα όλα καλως καμωμένα με τις μετατάξεις..γιατι τοσο ντορος?" μα η υπαρξη ατομων που πηραν μεταθεσομεταταξη με 20 μορια (!) σε περιοχες φιλετα καθως και τα απανωτα κυματα ενστασεων
Μαζί σας πάντως να ξαναγίνει από την αρχή με τα ίδια μόρια του 2013 διορθωμένα μόνο σε όσους τα βάλαν λάθος... εγώ πάντως παίρνω άνετα και στη περιοχή μου
μια χαρα φωΣ θα δουμε. Η διαδικασία ξεκινησε σε πρωτη φαση με τον ελεγχο μοριων και μετα θα ελεγχθει και ο ψευτο αλγοριθμοΣ. Ορισμενοι επεμεναν οτι θα κανει κολοτουμπα ο ΚουρακηΣ. Απλα πραγματα...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εγινε κυβερνηση για να φερει χρημα και αυξησειΣ. Εγινε ακριβωΣ για να αποκαταστήσει τετοιεΣ ξεφτιλεΣ αναμεσα στιΣ οποιεΣ ειναι και οι υποχρεωτικεΣ μεταταξειΣ.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Άλλα έλεγε προεκλογικά και αλλού το πάει το θέμα, σε μεσοβέζικες λύσεις, ο νοων νοειτω...Μέχρι τώρα δυο είναι δεδομένα και σίγουρα κατά τη γνώμη μου:1. Επιστροφή στις ΔΔΕ όσων το επιθυμούν,2. Η απόφαση του ΣτΕ ( αν δεν υπάρξει αναβολή ) θα αφορά το σύνολο των μεταταγμένων εκπαιδευτικών του Ν.4172/13, και όχι μέρος αυτού.Τα υπόλοιπα, θα δείξει...
Αυτό από που προκύπτει;