0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό έγινε και σε άλλες τις ειδικότητες. Γιατί όμως;;; Μήπως γιατί κάποιες ενώσεις και συγκεκριμένοι αιρετοί προέτρεπαν τον κόσμο να μην κάνει αίτηση; Μήπως οι ίδιοι αυτοί μετά προέτρεπαν τον κόσμο να κάνει ενστάσεις γιατί θα δικαιωθεί; Και δυστυχώς και τώρα γίνεται το ίδιο.Τα στοιχεία που μάζεψες δώστα σε έναν καλό δικηγόρο και αυτός θα σου πει τι μπορείς να βγάλεις. Αυτό έκανα κι εγώ και πολλοί άλλοι. Τα άλλα όλα δεν οδηγούν πουθενά.
http://prntscr.com/6vcls0Μα τέλειωσε ο κύκλος των ενστάσεων....
Μέσα στο πανηγύρι αυτό σίγουρα βρέθηκαν και κάποιοι με ψευδή στοιχεία που χώθηκαν στις λίστες. Στο σύνολο, όμως, απ' ότι δείχνουν τα πράγματα το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να ανακοινώσουν αρον αρον έναν αριθμό μεταταγμένων χωρίς να ασχοληθούν με τους κανόνες δικαίου ή νομιμότητας. Άλλωστε έχοντας ως οδοστρωτήρες ισοπεδώσει τα πάντα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (απολύσεις, μειώσεις μισθών διαθεσιμότητες κλπ), το ζήτημα των μετατάξεων ήταν αγκαθάκι στο πόδι του ελέφαντα..
Αυτό συνέβη κατά κύριο λόγο γιατί αυτοί με τα 100 και τα 150 μόρια είχαν και οργανικές θέσεις, οπότε στο αβέβαιο και τρομοκρατικό κλίμα εκείνης της φάσης δε θέλησαν να ρισκάρουν ούτε τις οργανικές τους ούτε να ερμηνευτεί ότι αυτοχαρακτηρίζονται ως πλεονάζοντες. Δεν είναι αυτό το παράξενο. Όλη η ιστορία εχει δημιουργηθεί από την αδιαφάνεια της διαδικασίας που οδήγησε τους βαρυφορτωμένους με μόρια στην "ασφάλεια" της μη συμμετοχής. Κατά τη γνώμη μου πάντως, η ιστορία αυτή εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε και με την ταχύτητα που είδαμε (με ασυναγώνιστη βιασύνη σε σύγκριση με κάθε άλλη υπηρεσιακή μεταβολή) ώστε οι τότε κυβερνώντες να δείξουν ότι "βγαίνουν" τα νούμερα υπαλλήλων προς κινητικότητα. Μέσα στο πανηγύρι αυτό σίγουρα βρέθηκαν και κάποιοι με ψευδή στοιχεία που χώθηκαν στις λίστες. Στο σύνολο, όμως, απ' ότι δείχνουν τα πράγματα το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να ανακοινώσουν αρον αρον έναν αριθμό μεταταγμένων χωρίς να ασχοληθούν με τους κανόνες δικαίου ή νομιμότητας. Άλλωστε έχοντας ως οδοστρωτήρες ισοπεδώσει τα πάντα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (απολύσεις, μειώσεις μισθών διαθεσιμότητες κλπ), το ζήτημα των μετατάξεων ήταν αγκαθάκι στο πόδι του ελέφαντα..
Αν είσαι μακριά ούτε οργανική σκέφτεσαι ούτε φοβάσαι αν χαρακτηριστείς πλεονάζων.Κάνεις αίτηση για να πας πιο κοντά στο σπίτι σου.
Ή είχες ήδη μια αίτηση που σε πήγαινε σπίτι σου, το ήξερες κι όλας μέσω πινάκων edatacenter, και "νταβατζιλίκi" στην έκοψαν
Συγνώμη rollo_tomassi αλλά αυτό είναι κάτι που έχω ξανακούσει και δε μου φαίνεται πολύ λογικό. Είμαστε πιθανότατα της ίδιας ειδικότητας (Πληροφορικής) και είμαι ένας από αυτούς που είχαν 100+ μόρια. Φυσικά και είχα κάνει με τις εθελοντικές και θα έπαιρνα από τους πρώτους στην πρώτη μου επιλογή. Σε καμία όμως περίπτωση δε σκέφτηκα να μην κάνω με τις "υποχρεωτικές". Νομίζω πως κάποιος που είναι μακριά από την οικογένειά του και "καίγεται" να πάει κοντά της δεν κάνει δεύτερη σκέψη. Δεν παραγνωρίζω βέβαια το κλίμα τρομοκρατίας εκείνη την περίοδο από πολλούς (ακόμα και μέσα σε αυτό το νήμα), όπως επίσης και το "ασαφές" πλαίσιο των υποχρεωτικών. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία είστε αν έχετε πολλά μόρια να κάνετε ένσταση.
Είμαστε ίδια κατηγορία. Νομίζω ότι μια διαφορά μόνο έχουμε:
Επίσης γιατί να κάνεις αίτηση με τις υποχρεωτικές όταν εκεί που θες να πας δεν δίνει κενά?