0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πίστεψέ με psyxraimia, αν ήθελα θα μπορούσα να ήμουν ακόμα πιο "εκνευριστικός".Γιατί σχετικά με τα πλεονάσματα μελέτησα μόνο τις περιοχές που έδιναν 0 πλεόνασμα...Άραγε, αν τις έψαχνα όλες, πόσους λαγούς ακόμα θα έπιανα;πχ περιοχές που δήλωσαν 2 πλεονάσματα και μετέταξαν 5...Αν το ΣΤΕ τελικά γνωματεύσει υπέρ της κατάργησης και επανεξέτασης θα είναι για έναν απλό λόγο.Ότι η ίδια η εφαρμογή του 4172 κατάργησε τα δημοσιονομικά πλεονεκτήματα που υποτίθεται ότι αυτός έφερνε σε χαλεπούς καιρούς.Όταν τα πλεονάσματα (δοτικότητα ΠΥΣΔΕ) και κενά δεν τηρούνται, τότε ο μιας χρήσης νόμος χάνει τη χρησιμότητά του, χάνει του ανταγωνιστικού του πλεονεκτήματος σε σχέση με το υφιστάμενο πλαίσιο.Πως θα ήμουν ακόμα περισσότερο "κακός";Αν είχα έρθει σε επικοινωνία με την ΟΚΠΕ με το να δώσω εκεί τις αποκλίσεις...Μη μου βάζεις λοιπόν ιδέες...
... ειλικρινά δεν γνωρίζεις ούτε το 1/100 από αυτά που θα έπρεπε ...
@rollo_tomassikeep up the good work και μη δίνεις σημασία στα trolls, βασικός κανόνας του διαδικτύου....
Θετική κίνηση η ανακοίνωση των μορίων.
Δεν περιμένουμε την ανακοίνωση των μορίων από κάθε ΔΠΕ. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.Το ζητούμενο είναι η ανακοίνωση των μορίων ΟΛΩΝ όσων έκαναν ΑΙΤΗΣΗ υποχρεωτικής μετάταξης.Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο το Υπουργείο με το συνδυασμό στοιχείων από ΔΔΕ και ΔΠΕ.Επίσης αν κάποιοι σχεδιάζουν με το μυαλό τους ότι το θέμα θα προχωρήσει με επιπλέον ικανοποίηση ενστάσεων και εμείς θα καθίσουμε να κοιτάμε πως μια διαδικασία ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ καταπατεί τον ίδιο της τον εαυτό και αυτοαναιρεί τη χρησιμότητά της, ας το ξανασκεφτούν.Ο 4172 παρέκαμψε τη νομολογία των μετατάξεων με επιχείρημα το δημοσιονομικό όφελος και τη μη πρόκληση κενών σε ΠΥΣΔΕ. Όταν αυτά στα οποία στηρίζει το ..."κύρος" του καταπατώνται, τότε παύει να έχει οποιαδήποτε χρησιμότητα και έγινε μια πλάγια οδός.
Συνάδελφε Rollo Tomassi...Δύο ✌ αλήθειες... ... όντως παρατηρώ μια μεταστροφή... ένα... ... 1000 και αναρτήσεις και ιστορικό μέλος κατηγορώντας... ... συναδέλφους... κάνοντας τους να ανησυχούν ... δύο ... καμία ειρωνια... απλά δεν ξεγελιέμαι...