0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό τι σχέση έχει; Το ερώτημα είναι: Θα γίνει επίσημη ανακοίνωση των μορίων των μεταταγμένων;
Πετάξου μέχρι το ΥΠΑΙΘ και ρώτησε.. ... Εγώ είμαι πολύ μακριά.....μα πάρα πολύ μακριά.Η θέση μου είναι γνωστή.......διάβασε τα σχόλια μου και θα δεις ότι συμφωνούμε σε αυτο ......αλλά τα θέλεις έτοιμα στο πιάτο....ΥΓ. Για σένα τίποτα δεν έχει σχέση.....
Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. , αγαπητέ μου, Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.! Είχαμε και αλλαγές (ας ελπίσουμε ότι θα είναι και ουσιαστικές), αλλά μάλλον κάποιοι από εσάς έχετε μείνει στην εποχή του Υ.ΠΑΙ.Θ., του Αρβανιτόπουλου, του Λάσκαρη και του Λοβέρδου!
Ενω τωρα που εγινε Υποπαιθ θα γραψει ιστορια με χρυσα γραμματα. Ε ρε πλακα που εχετε ορισμενοι, εχετε συνειδητοποιησει οτι θα παρετε συνταξη με τους βαθμους που κατεχετε;
Εδώ θα πάρουμε σύνταξη στα νησάκια, ο βαθμός θα μας κάνει τη διαφορά;;;
Δεν θα γίνει αύριο η προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Πηγη: Facebook ομαδα ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑΚι επειδή είμαι και troll (εκτός από βύσμα) θα αναφέρω και εγώ την ερώτηση του ΝΟΜΙΜΟΥ που πολύ μου αρέσει:Π.χ. ρε παιδί μου, λέει ο Μπαλτάς: "Διαπιστώσαμε πως υπάρχουν άτομα που ενώ δήλωναν και έπαιρναν οριστική τοποθέτηση (οργανική που λέμε) σε βραχονησίδα, την έκαναν κατόπιν σκαστή (απόσπαση, διάθεση κλπ) και κατέληγαν είτε δίπλα στο σπίτι τους ή σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Αυτοί έπαιρναν τα μόρια της βραχονησίδας, δεν έβρεχαν καθόλου το κωλ...κι τους, είχαν την οργανική σε περίπτωση στραβής, άφηναν τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό (σιγά μην περίμεναν αντικαταστάτη πρώτα). ΑΔΙΚΟ κύριοι και κυρίες, γι αυτό και αναδρομικά θα πάρετε τα μόρια που έχετε υπηρετήσει. ΑΠΟ εδώ και πέρα ή καλύτερα..από το 2013 και πέρα θα εξεταστούν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές (και οι μετατάξεις) με τα νέα μόρια. Όταν με το καλό ολοκληρωθεί αυτή η επίπονη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης, ο καθείς θα πάει ΤΕΛΙΚΑ εκεί που έπρεπε να είναι.".
Το θέμα του παρόντος νήματος είναι: Μετάταξη από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια.Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ παρακαλώ να απευθύνετε το ερώτημά σας στο νήμα: Αποσπάσεις σε φορείς ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο νήμα με τον τίτλο: Αναδρομική εξέταση μορίων αποκτηθέντων από απόσπαση σε φορέα.Ευχαριστώ.
ΠαρακαλώΘα το κάνω όταν μου το υποδείξουν οι Συντονιστές του φόρουμ και όχι ο καθένας
Είμαι εγώ ο καθένας;