0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενώ εσυ δεν εισαι καθολου αστεια που εχεις κατηγορησει ολες τις υπηρεσιασκες μεταβολες πλην των μετατάξεων που εχει γινει το σωσε απλα και μονο επειδή τακτοποιήθηκες εσυ προσωπικα
Για να είμαστε δίκαιοι αυτο το απόσπασμα(Π.χ. ρε παιδί μου, λέει ο Μπαλτάς: .....) το παρουσίασε πρώτη φορά ο Clint και αποφάσισα να το προβάλω....
Ναι, να το διευκρινίσουμε, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, άλλος είχε τη φοβερή έμπνευση! Προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και νομιμότητα πάνω απ' όλα!
Η ειρωνεία και η συκοφαντία είναι ένδειξη έλλειψης ψυχραιμίας και κοινής λογικής. Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στις κακίες που εκτοξεύεις. Ένα μόνο κατάλαβα, πως και εσύ και πολλοί άλλοι θα θέλατε 4000 επί πλέον διαθεσιμότητες για να ικανοποιήσετε τον μικροεγωισμό σας. Μονόλογο θέλετε, να ακούτε μόνο την φωνή σας.
ΝΟΜΙΜΕ πολύ προσωπικά το έχεις πάρει το θέμα... Μην μας πάθεις και τίποτα... Κουβέντα κάνουμε...
... @Rollo ... να ξέρεις ότι έχεις την κατανόησή μου ...
... δεν ξέρεις όμως να ξεχωρίζεις την πατάτα από την ... γλυκοπατάτα ...
... αν συγκεντρώσω τις δικές σου πατάτες (φτύνω την κόρφο μου )...... θα ΄μουν Μαγείρισσα και θα τάιζα ολόκληρο ... στρατώνα ...
... Ούτε θράσος ... ούτε πατάτα ούτε ... ούτε ειρωνεία ...
... Γράφω με το ύφος που μου επιτρέπει η ... πραγματική και πολυδιάστατη ...... γνώση των πραγμάτων ...
Μα το θέμα δεν είναι μόνο ο έλεγχος. Όλοι γνωρίζουμε ότι το πολύ 1% να είναι τόσο θρασείς.Το θέμα ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ είναι ότι ελέγχονται τα μόρια ΟΛΩΝ. Και από τις ΔΔΕ δηλαδή, όσων δεν πήραν μετάταξη.Συνεπώς ετοιμαζόμαστε για κοινοποίηση ΑΜ, Ονοματεπωνυμου, ΠΥΣΔΕ προέλευσης, Μόρια μετάταξης, Πτυχία, Α επιλογή,
Όπως και να χει ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι διχόνοιες που παρατηρούνται σε πολλαπλά επίπεδαθα έχουν διασπασμένες τις ειδικότητες στην Αθμια, βούτυρο στο ψωμί των δασκάλων η κατάσταση. Αλλοίμονο...--------------------------------------------------Μεταφράζω το κείμενο για να μπορεί να το διαβάσει η psyxraimia: Όπως ... και ... να ... χει ... ένα ... πράγμα ... είναι ... σίγουρο. Οι ... διχόνοιες ...που ... παρατηρούνται... σε ... πολλαπλά ... επίπεδα ... θα ... έχουν ... διασπασμένες ... τις ... ειδικότητες ... στην ... Αθμια, βούτυρο ... στο ... ψωμί ... των ... δασκάλων ... η ... κατάσταση. Αλλοίμονο...
Το θέμα του παρόντος νήματος είναι: Μετάταξη από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια.Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ παρακαλώ να απευθύνετε το ερώτημά σας στο νήμα: Αποσπάσεις σε φορείς ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο νήμα με τον τίτλο: Αναδρομική εξέταση μορίων αποκτηθέντων από απόσπαση σε φορέα.Ευχαριστώ.