0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πηγή που αναφέρεις χρησιμοποίησε τη φράση "οργανική θέση" ή "οριστική τοποθέτηση";Με το φτωχό μου το μυαλό καταλάβαινα (παρόλα αυτά ρώτησα και ένα άτομο που γνωρίζει) πως όλοι οι διορισμένοι εκπαιδευτικοί στην εκπαίδευση διαθέτουν οργανική θέση. Απλώς κάποιοι ΔΕΝ διαθέτουν οριστική τοποθέτηση (και ανάλογα είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ ή του ΠΥΣΔΕ).Με τον 4172/2013 δινόταν μετάταξη σε κενές ή συνιστώμενες θέσεις της Πρωτοβάθμιας. Για οριστική τοποθέτηση δεν έλεγε κάτι ούτως ή άλλως.Ή όχι;
Κοίτα να δεις που εξαφανίστηκε η ανάρτησή μου με την άποψη του υπουργείου...Περίεργα πράγματα... Περίεργα...
Εδώ ειναι συνάδελφε, αν εννοείς για την σημερινή.http://www.pde.gr/index.php?topic=29336.448
Δεν αναρτάς ολόκληρο το έγγραφο για να έχουμε πληρέστερη άποψη της απάντησης;;
Εάν υπάρχει δικαιοσύνη, να τις ακυρώσουν και να καλέσουν εκ νέου τον κόσμο να κάνει αίτηση με κανονική εγκύκλιο. Δεν επιτρέπεται να έχει έρθει κόσμος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα χρόνια προϋπηρεσίας και χωρίς μόρια. Εμείς δηλαδή που έχουμε υποφέρει τόσα χρόνια κάνοντας θυσίες υπηρετώντας σε απομακρυσμένα μέρη τι θα κάνουμε; Είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε για πάντα εκεί; Οι μετατάξεις είναι φιάσκο και δεν μπορούν να συμμαζευτούν με τίποτα. Μόρια χαμηλά, "δικαιώθηκαν" με ένσταση άτομα σε περιοχή που δεν είχαν δηλώσει στις δύο αρχικές επιλογές τους. Είναι δίκαια όλα αυτά; Εγώ όταν έπαιρνα τα μπογαλάκια μου ανά την Ελλάδα υπηρετώντας, ήξερα ότι θέλω τόσα μόρια για να έρθω στον τόπο μου. Είναι δίκαιο να μην κάνουν μεταθέσεις και να φέρνουν με "μετάταξη" στη θέση που μου ανήκει κόσμο που δεν έχει τα μόριά μου; Εάν μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά, τον παραδέχομαι.
Δηλαδή επειδή κάποιοι αισθάνονται αδικημένοι και ορισμένοι καπηλεύτηκαν το σύστημα εμείς που πήραμε μετατάξεις θα παίζουμε το γύρω γύρω όλοι κάθε 2ετία και ξανά μανά από την αρχή???