0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν τα θέλουμε από σένα. Από το ΥΠΟΠΑΙΘ τα θέλουμε πειράζει;; Έτσι δεν υποσχέθηκε;;Με σφραγίδα και υπογραφή υπουργού. Το έγγραφο θα το αναρτήσεις ή όχι ;; Διαφάνεια είπαμε!!!
Το έγγραφο σου το έχω ξαναπει. Δεν έχει σχέση το υπόλοιπο. Είναι και προσωπικό. Απάντηση σε μένα. Επίσης μόρια θα έδινα στους συναδέλφους που έψαχναν κάτι για τη β θεσσαλονίκης.Όχι το σύνολο των μορίων...Εσύ gkgian μην ανησυχείς. Αν και η περιοχή που μετατάχθηκες έχει 3 πλεονάζοντες μάλλον δεν είσαι από αυτούς.
ναι μπορει να εχει αναδρομικη ισχυ, ή καλυτερα πρεπει να την ακυρωσει-διορθωσει το υπουργειο αφου υπαρχουν (κατα τα φαινομενα) δικαστικες αποφασεις.
@ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟΡΩΝ,καμια ακροβασια προσπαθω να το εξηγησω οσο πιο αναλυτικα γινεται (ε δεν ειμαι και φιλολογος) οτι πρεπει να γινουν σεβαστες οι δικαστικες αποφασεις και συνολικα να αρθουν οι διαδικασιες που δεν ακολουθησαν το ΦΕΚ του 2013
@gioas, δεν ειναι τα 150-200 ατομα. μελετησε λιγο το ποστ του scholar εδω: http://www.pde.gr/index.php?topic=4286.msg863343#msg863343και πες μου ποσο εξω πεφτεις με τα 150-200 ατομα.... δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα
@gioas, δεν ειναι τα 150-200 ατομα. μελετησε λιγο το ποστ του scholar εδω: http://www.pde.gr/index.php?topic=4286.msg863343#msg863343και πες μου ποσο εξω πεφτεις με τα 150-200 ατομα.... δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα@teacher76ναι μπορει να εχει αναδρομικη ισχυ, ή καλυτερα πρεπει να την ακυρωσει-διορθωσει το υπουργειο αφου υπαρχουν (κατα τα φαινομενα) δικαστικες αποφασεις.παρε για παραδειγμα την αποφαση του δικαστηριου για τις μειωσεις στους ενστολους που υποχρεωνει το κρατος να επαναφερει τους μισθους τους προ μνημονιου (αργει να την εφαρμοσει αλλα εν τελει θα την εφαρμοσει) οχι παντως μην το μπερδευεις. δεν υπηρξαν αδικιες και χαλασε το πραμα. παρανομιες υπηρξαν! απο μεριας ηγεσιας τοτε, ετσι οπως διαλεξε να εφαρμοσει την διαδικασια. οι μεταταξεις που δοθηκαν, συμπερασματικα ειναι παρανομες αποφασεις και το δικαστηριο αποφασιζει για αυτα, οχι ο κουρακης ή ο καθε κουρακης. το σκηνικο που περιγραφεις με τις εγκυμοσυνες, δεν θα κρινω αν ειναι αδικο ή δικαιο. το θεμα ειναι αν συνεβη κατι παρανομο, και αν συνεβη καλο θα ηταν να γινονται ενστασεις σε τετοιες ή παρομοιες καταστασεις