0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gkgian, πλακα πλακα απορω πως τοσο καιρο δεν φτιαχτηκε νημα "Υποχρεωτικες μεταταξεις".... δεν πειραζει αν μιλανε καποιοι στο νημα εδω , αρκει να ενδιαφερονται για ενημερωση και να συμβαλλουν στην συζητηση και οχι να τρολαρουν. ολοι ευπροσδεκτοι εννοειται.στην τελικη " Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια" ονομαζεται το νημα, πιο γενικο δεν γινεται να σημειωσω το εξης ομως, δεν ειναι οι μονοι ενδιαφερομενοι οι Α/μιοι στο θεμα των υποχρεωτικων.χρειαζεται να το εξηγησω αυτο; νομιζω ειναι προφανες ποσοι αλλοι εμπλεκονται αν διαβασες το: http://www.pde.gr/index.php?topic=4286.msg863343#msg863343
.Οσο για το ποιος έχει σαθρά επιχειρήματα,ας το αφήσουμε καλύτερα!Δείξε μου ρε μεγάλε νομικέ εσύ μία απόφαση δικαστηρίου εδώ και 2 χρόνια που είναι ενάντια στις μετατάξεις...Μία,όχι δύο...
Το καλοκαίρι του 2013 οι περισσότεροι το είδαν ως μία χρυσή ευκαιρία να "μετατεθούν" και όχι να μεταταχθούν στον τόπο των συμφερόντων τους. Αν το έβλεπαν διαφορετικά, θα βλέπαμε μετατάξεις του τύπου "από ΠΥΣΔΕ Δ' Δωδεκανήσου" προς το "ΠΥΣΠΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ" και όχι προς το "ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας" ή "Α' Θεσσαλονίκης".
κακώς υποθέτεις. ποτέ δεν υπήρξε σιγουριά αλλά πάντα ανασφάλεια που δυστυχώς επιβεβαιώνεται... κι ούτε θα αλλάξει... είτε ανακληθούν οι μετατάξεις είτε κάνει μεταθέσεις... είτε... είτε... αυτό δεν καταλαβαίνετε...
μια χαρά είμαι από ψυχραιμία... εσύ ψύχραιμα να προσέχεις να μην προσβάλεις χωρίς να γνωρίζεις... όταν θα έχεις στοιχεία λοιπόν για κάποιο βύσμα... να το καταγγείλεις, τι κάθεσαι; όλοι! μιλάτε για βύσματα, πολλοί. γνωρίζετε; κάντε καταγγελίες, μη γενικεύετε... δεν είναι σωστό!!
Παράθεση από: black21 στις Δεκέμβριος 24, 2014, 01:25:26 μμΗ δικαστική απόφαση, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι δεν ισχύει το ότι έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων αιτούντων για μετάταξη, όσοι ανήκουν οργανικά στα όρια της περιφέρειας...
Προσωπικο σχόλιο / άποψη:Δεν καταλαβαίνω γιατι οι μεταταγμενοι των νεων ειδικοτήτων δεν διαχωριζουν τη θέση τους από τις προυπαρχουσες ειδικότητες. Νομικά υπάρχει μια πολύ σοβαρη διαφορά μεταξύ σας.Ξερετε τι κοπο κάνω για να εξηγήσω σε φίλους και γνωστούς οτι υπαρχουν 2 κατηγορίες μεταταγμένων;
Γιατί και αυτοί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!!!! Και μάλιστα πολύ πιο λερωμένη: Πήραν μετάταξη μετά τη β φάση σε περιοχές φαντάσματα που δεν υπήρχαν ούτε στην 1η διαπιστωτική ούτε στη 2η!!!! Και επειδή το έζησα στο πετσί μου, τα ονόματα και τα ΠΥΣΠΕ μετάταξης δίνονταν προσωπικά!!!! άσε δε, εκείνους που πήραν μετάταξη χωρίς να έχουν κάνει ούτε καν αίτηση!!!!
eidolonen, είμαι πληροφορικός μεταταγμένη και δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη. Μπορεί το σπίτι μου να είναι λίγο λερωμένο, αλλά τη φωλιά μου την κρατάω πεντακάθαρη. Να συμπληρώσω ότι δεν διαχωρίζω τη θέση μου από κανέναν συνάδελφο που οι ενέργειές του είναι σύννομες.[/quotΚατέγραψα άλλο ένα γεγονός που αφορά άλλη μια κατηγορία μεταταγμένων. Δεν ονόμασα κανέναν συγκεκριμένα. Το γεγονός κατεγράφη προκειμένου να αναδειχθεί άλλη μια σειρά παρατυπιών επί της διαδικασίας.Τα του οίκου του καθενός λοιπόν, στον οίκο του.