0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατί πιτεύεις ότι το κάνουν αυτό;
Το πρόβλημα είναι ότι και τα κενά και τα πλεονάσματα λάθος είναι. Υπάρχουν πολλές περιοχές στις διάφορες ειδικότητες που έδωσαν μηδενικά πλεονάσματα, άρα και μηδενικά κενά.
Ηδη κάποιες Α/θμιες Διευθύνσεις έχουν δημοσιοποιήσει τα μόρια. Αξίζει να δει κανείς τις αποκλίσεις του πρώτου και του τελευταίου! Αποκλίσεις της τάξης των 100 μορίων...!!! Είναι δυνατόν; Όταν σε περίπτωση μετάθεσης ο ένας σπρώχνει τον άλλον για μισό μόριο;
Δυστυχώς, δεν το ζητούν όλοι. Γνωρίζω άτομα που πήραν μετάταξη με πολλά μόρια, πάνω από 100 (άσχετα αν επί της ουσίας δεν είχαν πατήσει ποτέ σε τάξη αλλά μάζεψαν τα μόρια με 12 ή 11άρια ακριτικών νησιών και 2-3 εγκυμοσύνες ή ανατροφές ή λίγο υπουργείο, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει τώρα) και δεν θέλουν κανένα επανέλεγχο και καμία διόρθωση.
Κανονικά δεν θα έπρεπε! Διότι με τα μόριά τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ισα-ίσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα φύγει η ρετσινιά από πάνω τους. Αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου, η οποία δεν ενδιαφέρει το νήμα αλλά τη λέω επειδή το ζητάς, πρόκειται για ένα "ενοχικό σύνδρομο" διότι πήραν τα 11άρια και 12άρια με εγκυμοσύνες, ανατροφές και υπηρετήσεις σε γραφεία, χωρίς να πατήσουν, επί της ουσίας, σε τάξη... Το ενοχικό αυτό σύνδρομο"λύνεται", κατά κάποιον τρόπο, με τη συγκάλυψη από πλευράς τους μιας διαδικασίας που "μπάζει" από παντού.
Ρε παιδιά τι το συζητάτε το θέμα. Σχεδόν έχει κλείσει.
Τα κενά και τα πλεονάσματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι αυτά της 1ης διαπιστωτικής πράξης. Τα κενά και πλεονάσματα της 2ης ήταν για τις εξυπηρετήσεις...και έπρεπε να γίνουν ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.
sensible, και η δική μου αίσθηση αυτή είναι. Ότι για τις προϋπάρχουσες ειδικότητες θα γίνει σίγουρα ανάκληση και για τις νέες ειδικότητες ψάχνουν να βρουν μια κάποια λύση χωρίς να είναι βέβαιο ότι τελικά θα τη βρουν. Είναι απογοητευτικό πάντως το γεγονός ότι δεν ανακοινώνει τα μόρια και τα ΠΥΣΔΕ.
Ενοχικό σύνδρομο που δεν έχεις δει σε Αθμιους; Αυτό θέλεις να πεις; Γιατί εγώ έβλεπα Αθμιους να το κάνουν συνέχεια αυτό που έπερναν αποσπάσεις κάθε χρόνο ενώ στην
Ας μην κατεβάζουμε το επίπεδο! Δυστυχώς, είναι η αλήθεια. Γνωρίζω άτομα που μετατάχθηκαν με 120 μόρια και που έχουν κάνει μόνο μία χρονιά σε τάξη! Φυσικά, είναι μία πρακτική που δεν ακολουθούν μόνο οι
Η οποία είπαμε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Eίσαι σίγουρη;