0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακούστηκε πάντως ότι αυτή η "μοίρα" συνοδεύτηκε από χρηματισμό σε κάποιες περιπτώσεις...Αν αυτό ισχύει τότε, ...
Το θέμα είναι να μπει μία τάξη. Να γίνουν σωστά και νόμιμα τόσες μετατάξεις όσες ΑΚΡΙ
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά με εντυπωσιάζει το ότι εθελοτυφλούν..... Κατέβηκαν σε θέσεις εκπ/κων και όχι οργανικές χωρίς προηγούμενη σύσταση κλάδου για να μη συνεχίσω για την παρανομία που ακολούθησε. Ποιος εχέφρων και νουνεχής θα συμμετείχε σε τέτοια διαδικασία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; και τώρα που τους βοηθά το υπουργείο με την ακύρωση ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ..........
Ο,τι ακούστηκε για τους μεταταγμένους, φήμη, υποψία είναι πραγματικότητα, ο,τι ακούγεται για οποιονδήποτε άλλον είναι απλά κοινή συκοφαντία.Συνάδελφοι όποιος θεωρεί τον εαυτό του πιο ηθικό και πιο ακέραιο από τους υπολοίπους ας σηκώσει το χέρι του....
Λογικότατο και εύχομαι να επικρατήσει ως άποψη. Αν πάλι όχι, ευτυχώς Θεέ μου που είμαι στη β/θμια που πλέον έχει ΚΕΝΑ μιας και το μπούγιο έφυγε για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλάκα μας κάνεις τώρα;;;; Είσαι οπαδός της λογικής "μαζί τα φάγαμε" ;;;;
Ακούστηκε πάντως ότι αυτή η "μοίρα" συνοδεύτηκε από χρηματισμό σε κάποιες περιπτώσεις...Αν αυτό ισχύει τότε,
....ναι ναι αυτό πάλι που το πας.... και πλήρωσαν και στον αέρα είναι...
Ο,τι ακούστηκε για τους μεταταγμένους, φήμη, υποψία είναι πραγματικότητα, ο,τι ακούγεται για οποιονδήποτε άλλον είναι απλά κοινή συκοφαντία.Συνάδελφοι όποιος θεωρεί τον εαυτό του πιο ηθικό και πιο ακέραιο από τους υπολοίπους ας σηκώσει το χέρι του.... Σιγά- σιγά όμως αποκαλύπτονται όλα, οι μετατασσόμενοι απειλή για τους ΠΕ70. Μήπως γνωρίζετε σε πόσα σχολεία διατίθενται οι διδάσκοντες ξένη γλώσσα;;
Korrina απαντώ σε σένα γιατί μου αρέσει το όνομά σου! Μου θυμίζει ρυθμική και κωλοτούμπες. Σαν αυτές που κάνουν οι
...μα το ίδιο το υπουργείο μιλά για παρανομία....και μην ξεχνάς δεν είσαι ΕΣΥ όλοι οι μεταταγμένοι... και ασφαλώς θα υπάρχουν συνάδελφοι μεταταγμένοι θύματα.... όμως ήταν επιλογή τους η συμμετοχή σε αυτή την διαδικασία... δεν υπήρξε ονομαστική κατάσταση πλεονάζοντος προσωπικού, το αντίθετο μόνοι τους αυτοχρίσθηκαν...γεγονός ακατανόητο σε όλη την εκπ/κη κοινότητα... και μερικοί απεμπόλησαν και την οργανική τους στην β/θμια.... ασχολίαστο.....
Δεν πήρε τίποτα το αυτί σου για τις σκηνές απείρου κάλλους στη
Ναι αυτοί που το παίζουν μεταταγμένοι που θέλουν να ανακλιθούν ΟΛΕΣ οι μετατάξεις!~!! Και βγαίνουν πολλοί από τους Αθμιους/
@ forschung ΔΙΑ