0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον σε συμφέρει να ξεχνάς την εισήγηση του υπουργείου για να κοιμάσαι ήσυχος.Μήπως απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου?
Έρχεστε κατά πάνω μουμιλώντας σαν τρελοίτ’ αυτιά μου κλείνωκι αφήνω μια φωνή.Σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστικήο κόσμος δεν έχει τίποτε να χάσει και τίποτε να βρει (Διονύσης Σαββόπουλος)Όσοι ευαγγελίζεστε πολιτική λύση και όχι καθαρά εκπαιδευτική δεν καταλαβαίνετε τι είδους πόρτα επιχειρείτε να ανοίξετε στο διηνεκές. Αφού λοιπόν θέλετε ανάκληση των μετατάξεων και επανάληψη τις διαδικασίας με διαφάνεια και αντικειμενικότητα (θεμιτό και λογικό αυτό) ιδού η λύση.Α) Υποβολή αίτησης μόνο από όσους υπέβαλλαν το 2013 για τις υποχρεωτικές και για τις εθελοντικές (για λόγους ηθικής τάξης, επειδή ίσως και το 50% των εθελοντικών συμμετείχε και στην δεύτερη διαδικασία). Ουδείς άλλος θα συμμετέχει στην διαδικασία (Δικαιολογίες του τύπου, φοβήθηκα, είδα φως και μπήκα...κλπ δεν ισχύουν. Είναι σε όλους γνωστό ότι μετά την βροχή και εκ του ασφαλούς βγαίνουν όλων των ειδών τα σαλιγκάρια)
Παρολο που προκαλεις δε θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, ουτε για υπνους ουτε για κοροϊδιες θα ανταπαντησω.Υπαρχουν οικογενειες που περιμενουν ενημερωση, εγω αυτο εχω μαθει μετα και τη συναντηση των μεταταγμενων με το Υποπαιθ,αν θες το αποδεχεσαι ως πληροφορια ή οχι, αλλωστε δικαιωμα σου ειναι.Εσυ εχεις να μας πεις κατι επι του θεματος;
Αποκαλύφθηκε μια παράνομη διαδικασία.Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν θύματα. Θύματα είναι ΟΛΟΙ οι εκπ/κοι, μετέχοντες της διαδικασίας και μη μετέχοντες. Όλες οι οικογένειες των εκπ/κων περιμένουν ενημέρωση για το αν θα συγκαλυφθεί η παρανομία ή θα αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Ναι και εμείς τα Μεταπτυχιακά θα τα βάλουμε στον @@@@ μας τόσο καλά !!!Αυτά είναι τα αισθήματα του Λέοντα. Όσο για το αν με τιμά ή όχι αυτό θα το αποφασίσει και πάλι ο Λέοντας!!!
Όχι Λέοντα δεν απαξιώνω τα Μεταπτυχιακά, απλά θέλω να αντιληφθούμε όλοι με την θέση που θα πάρουν πόσο αδέκαστοι είναι στην κρίση τους, εκτός και βασίζονται στο αλάθητο του fb. Γιατί στο τέλος με την φόρα που έχουν πάρει θα αμφισβητήσουν και την αξία το βασικού μας πτυχίου.
Αποκαλύπτεστε σιγά-σιγά.....οπαδοί της συλλογικής ευθύνης και της εκδίκησης!!! Με τον δήθεν μανδύα της αποκατάστασης των αδικιών το μόνο που έχετε κατά νου είναι να συμμετάσχετε εκ του ασφαλούς σε μια νέα διαδικασία μετατάξεων, εσείς που αναίσχυντα χαρακτηρίζετε ως "μπούγιο" όσους μετατάχθηκαν. Αιδώς Αργείοι.....που δεν κάνετε οικονομία σε κανενός είδους χαρακτηρισμό σε βάρος όσων νομίζετε ότι σας αδικούν. Μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο η τακτική σας. Τολμήστε να ζητήσετε από το ΥΠΟΠΑΙΘ να δημοσιευτούν αύριο το πρωί όλα τα στοιχεία, όλων των αιτήσεων και μην κρύβεστε πίσω από το μικρό σας το δάχτυλο.
Αφού λοιπόν θέλετε ανάκληση των μετατάξεων και επανάληψη τις διαδικασίας με διαφάνεια και αντικειμενικότητα (θεμιτό και λογικό αυτό) ιδού η λύση.Α) Υποβολή αίτησης μόνο από όσους υπέβαλλαν το 2013 για τις υποχρεωτικές και για τις εθελοντικές (για λόγους ηθικής τάξης, επειδή ίσως και το 50% των εθελοντικών συμμετείχε και στην δεύτερη διαδικασία). Ουδείς άλλος θα συμμετέχει στην διαδικασία (Δικαιολογίες του τύπου, φοβήθηκα, είδα φως και μπήκα...κλπ δεν ισχύουν. Είναι σε όλους γνωστό ότι μετά την βροχή και εκ του ασφαλούς βγαίνουν όλων των ειδών τα σαλιγκάρια)
Τα μεταπτυχιακά, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να μετρούν και στις μεταθέσεις και στις μετατάξεις. Όπως μετρούν και στους διορισμούς!
Να τονίσω για ακόμα μια φορά ότι είμαι σε απόλυτη σύμπνοια με τον ΝΟΜΙΜΟ, προσθέτοντας ΑΣΦΑΛΩΣ κάτι που κι αυτός συμφωνεί, την απόδοση ευθυνών-ποινών σε όσους ευθύνονται για:α) Ψευδείς δηλώσειςβ) Επεξεργασία και εξαγωγή παράνομων (παρά το Νόμο 4172 δηλαδή) διοικητικών πράξεωνυ.γ. Αυτό που έταξα στους υποχρεωτικά μεταταγμένους είναι πολυ εύκολο να γίνει... Θα φανεί λοιπόν όλη η ροή της διαδικασίας και τελικά θα βρούμε τους ...λαγούς !!!
Αυτό που λέω εδώ και καιρό. Εσύ το είπες ποιό sic. Εγώ βλέπω ότι οι Αθμιοι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα τεκτενόμενα και είναι λογικό, αφού όσοι ήταν να πάρουν μετάθεση τα προυγούμενα χρόνια πήραν και όσοι προβλέπεται να πάρουν φέτος πάλι θα πάρουν. Οι μεταταγμένοι δεν θα πάρουν τις οργανικές τους και το ξέρουν όλοι οι σώφρονες αυτό. Δεν θα χάσουν καμία οργανική, άσε που μπορεί να "τσιμπήσουν" και μερικές ακόμα. Κερδισμένοι θα βγουν από όλη τη διαδικασία γι' αυτό και δε διαμαρτύρονται. Τον rollo του δικαστή παραδόξως τον παίζουν οι