0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι όταν κάναμε αίτηση μετάταξης έγινε και μεταφορά της οργανικότητας μας. Που κόλλησε η διαδικασία;;;;;
Ο επόμενος έμεινε με την καυτή πατάτα. Εν τέλει, ο Λοβέρδος φέτος έκλεισε το θέμα των ενστάσεων και έστειλε εγκύκλιο για να τοποθετηθούμε. Και μετά κάναμε εκλογές και πήγε κι αυτός σπίτι του.
Ο «δημιουργός» των μετατάξεων Λοβέρδου - όπως με ενημέρωσε με προσωπικό μήνυμα συνάδελφος – είναι στο Υπουργείο από την προηγούμενη διοίκηση, όπως φαίνεται παρακάτω από την σχετική ΥΑ:«Με την αρ. πρωτ. Φ.908/110712/Η/09.08.2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55 και 56 του Π.Δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ 98/τ.Α΄/22.04.2005), αποσπάται από 18.07.2013 στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ του Αντωνίου(Α.Δ.Τ.: ΑΕ 090644),εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 19 Πληροφορικής, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση αποσπασμένου.(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:11279/14.08.2013).
@ babba4410Άδικα τα γράφεις...δεν θα ησυχάσουν αν δεν ανακληθούν όλες....διάβασε και την διαμαρτυρία που έχουν εδώ.Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξειςhttps://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#Συλλογική ευθύνη...........
Με πειράζει που είμαι 5 χρόνια στην πρωτοβάθμια στο ίδιο σχολείο, έχω προσφέρει άπειρα στο σχολείο και στην περιοχή μου, κι ακόμα με βλέπεις σαν ξένο και νομίζεις ότι δικαιούσαι να μου το αρπάξεις αν δοθεί ως οργανικό κενό, αλλά θα το καταπιώ και θα σου δώσω ό,τι στήριξη χρειάζεται για να ανοίξουν θέσεις για όλους μας.
Ερωτήματα χωρίς απάντηση προς το παρών patrea.Ειδικά στην ερώτηση που αναφέρεσαι στο ηθικό και νομικό μέρος του ζητήματος,θα θελα να δω τι απάντηση θα δώσουν κάποιοι μέσα στο φόρουμ.