0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1ο) Γραφω καθαρα την δικη μου αποψη και δεν μου την υπαγορευουν αλλοι για να την χρησιμοποιω σαν υπογραφη μου.2ο) Εχεις καταλαβει τι ακριβως ζητατε σε αυτο το κειμενο και με τι ειδους επιχειρηματα;;3ο) Η ειρωνια πισω απο ενα υπολογιστη ειναι πολυ ευκολη υποθεση, για σενα μαλιστα που ειχες ανακαλυψει οτι εγραφα με δυο και πλεον ψευδωνυμα και καλουσες τους διαχειριστες να επεμβουν.
Μεταφορά οργανικών σημαίνει ότι δεν έχει δημοσιονομικό κόστος.Μεταφέρεται το κονδύλι από τη
γιατι την πρωτη χρονια ο αρβανιτοπουλος δεν εδωσε οργανικες (αφου διανυατε την τοποθετηση σας εκει που σας εβαλε?)ποτε μου δεν το καταλαβα..και κανεις δεν εχει μια απαντηση γι αυτο
φιλε δεν εχουμε κατι με εσας.προσωπικα σας λυπαμαι κιολας..μακαρι να μην ειχατε ερθει ποτε αν ειναι να σας κανει ανακληση..βεβαια καποιοι μπορει να το ειδαν οτι εστω 2 χρονια ηταν σπιτι τους..απλα αν σας γυρισει πισω καταλαβαινεις δεν μπορουμε να προταξουμε τα στηθη και να πουμε θυσιαζομαστε εμεις για να μην γυρισετε πισω εσεις..δεν ισχυει οτι δεν παιρναμε αποσπασεις..μια χαρα πηρα αποσπαση τη χρονια πριν τις μεταταξεις και μα χαρα τοποθετηθηκα στο σχολειο διπλα στο σπιτι μουφετος μια μεταταγμενη με 40 μορια πηγε στο σχολειο που ηθελα ενω εγω με τα 80 επρεπε να παω σε οτι σχολειο δεν ηθελε η τελευταια μεταταγμενη με τα 20 μορια.μια χαρα γινονται αποσπασεις των αθμιων εχετε πλακα..νομιζετε οτι η αθμια λειτουργει με εσπα, βθμιους και αντε μερικους αθμιους που εχουν οργανικες οταν διοριστηκαν στην αθμια..δεν ειμαστε καφροι αν προσβλεπουμε στις αποσπασειςπου κοπηκαν με ανορθοδοξοο τροπο αλλα θα ημασταν χαπατα και κοροιδα αν θυσιαζαμε τον ευατο μας και την οικογενειακη μας γαληνη για χαρη της δικης σου..πολλες απαιτησεις δεν εχεις?το σεναριο οργανικες για ολους, δεν εχω αντιρρηση φιλε, δεν τη βρισκω με το δικο σου δραμα, απλα ειναι ανεφαρμοστο και το ξερουμε και οι 2..να στο θεσω αλλιωςπαμε απο κοινου να διεκδικησουμε οργανικε για ολους (θιγμενους και μεταταγμενους0αν μας πει οχι ο κουρακης δεχεσαι ανακληση των μεταταξεων (ισχυον νομικο πλαισιο μεταταξεων οχι οτι του ρχοταν του αρβανιτοπουλου)η εστω αν ενοποιηθουν οι 2 βαθμιδες συνεξεταση αθμιων και μεταταγμενων και τις 60 θεσεις που κατελαβαν πχ στο πυσπε μου οι μεταταγμενοι να τις διεκδικησουν οι εχοντες τα πιο πολλα μορια? αυτο ομως σημαινει οτι καποιοιμ εταταγμενοι θα γυρισουν πισω..γιατι την πρωτη χρονια ο αρβανιτοπουλος δεν εδωσε οργανικες (αφου διανυατε την τοποθετηση σας εκει που σας εβαλε?)ποτε μου δεν το καταλαβα..και κανεις δεν εχει μια απαντηση γι αυτοειχε χρονο οα ρβανιτοπουλος να το κανει..τουναντιον σας απεκλεισε απο αιτηση μεταθεσης ενω την κανατε την τοποθετηση σας..
1) Τελείς σε πλήρη σύγχυση2) Τελείς σε πλήρη σύγχυση3) Τελείς σε πλήρη σύγχυσηΚαλή δύναμη..
Μια πρώτη απάντηση. Επίσης σου είπα ότι πίσω από ένα υπολογιστή πουλάς εύκολα πνεύμα. Κρίμα γιατί είσαι νέος άνθρωπος Συνδεδεμένος anikologrΠλήρες μέλος***Μηνύματα: 364Φύλο: ΆντραςΛατρεύω τα αυτοκίνητα...Προφίλ https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit# E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)Διαμαρτυρία στο Υπουργείο ενάντια στην αδικία τω μετατάξεων. Άμεση ακύρωσή τους.« Απάντηση #16 στις: Μάιος 28, 2015, 03:17:45 μμ »ΠαράθεσηΝα επισημάνω πως όσον αφορά το κείμενο τα εύσημα ανήκουν στον rolloΑναφορά στον συντονιστή ΚαταγράφηκεΣτοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξειςhttps://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
Δεν κρύβομαι πίσω από κανένα πληκτρολόγιο. Άλλωστε εμένα μπορεί οποιοσδήποτε να με βρει.. Εσύ μάλλον παραμένεις πίσω από το πληκτρολόγιο. Επίσης τι σε ενδιαφέρει εσένα ποιος είναι ο συντάκτης ειδικά σε μια κίνηση που δεν συμμετέχεις? Ευχαριστώ για την συνεχή αναφορά στο κείμενο διαμαρτυρίας. Καλό μας κάνεις. Τέλος δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τα μόρια που διατυμπανίζεις συνεχώς.. Αυτά και μην με ενοχλήσεις ξανά..
Αν κάνω ανάρτηση την προϋπηρεσία μου θα αλλάξεις για πολλά πράγματα γνώμη...... το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι το υπουργείο δεν τα ανακοινώνει....Συνήθως όταν δεν συμφωνείς με σχόλια κάνεις καταγγελία....παλιά μου τέχνη κόσκινο.Σχολιάζω ελεύθερα και δεν ζήτω άδεια.....
Σε υποθέσεις και αν δεν απαντάω. Τέλος από που πηγάζει ότι αν κάποιος είναι Μαθουσάλας της εκπαίδευσης έχει και δίκιο?