0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνεις ένα λάθος. Η θέση υπήρχε στην πραγματικότητα, το υπουργείο για τους δικούς του λόγους δεν την ανακοίνωσε. Εσύ με την αίτηση και την ένσταση σου προσβάλλεις την ανακοίνωση του υπουργείου που για κάθε ΠΥΣΠΕ χρησιμοποίησε διαφορετικά κριτήρια.
Συνεχίζεις να επιμένεις σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν ήξερα ότι για μια αίτηση πρέπει να μεταμορφωθώ σε Sherlock Holmes..
Σωστά προτιμάς να είσαι συκοφάντης και να λασπολογείς εναντίον αυτών που διεκδίκησαν το δίκιο τους και σε ενοχλούν όσοι δικαιώθηκαν, γιατί δεν το έκανες κι εσύ.
Από εδώ και πέρα συνάδελφοι πριν οποιαδήποτε αίτηση θα κάνετε ενδελεχή έρευνα. Μέχρι και σε ντετέκτιβ να πάτε.. Που ξέρεις? Όλο και κάποια κενά κρυμμένα σε καμιά γωνία θα βρείτε. Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς θα ικανοποιηθεί η αίτηση σας. Ακόμα και στην 6η φάση... 8)8)
Απλό μετατάσσεται κάποιος στην Καβάλα που τη δήλωσε και με τις πρώτες ενστάσεις ή τη
+ κάποιες επόμενες αναρτήσεις σουΓνωρίζεις (όχι προσωπικά) κάποια περίπτωση που με ένσταση να έχει λάβει μετάθεση ή απόσπαση σε περιοχή ή Διεύθυνση την οποία δεν είχε δηλώσει στην αίτησή του;
Πρώτα από όλα προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έκανε αυτό για να μπορώ να ξέρω τι έγραφε ή αν το σκέφτηκε ένας ή 100. Κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται ότι ξέρουν μία μία τις αιτήσεις των 5.700 συναδέλφων που κατέθεσαν αιτήσεις στις υποχρεωτικές μετατάξεις. Ας υποθέσουμε ότι με ενδιέφερε προσωπικά να μεταταχθώ στην Π.Ε. Δράμας, για την οποία δεν δόθηκε κανένα κενό ΠΕ19-20 στις υποχρεωτικές μετατάξεις κι εγώ ήδη υπηρετώ στην Ξάνθη ή την Κομοτηνή. Θα έκανα αίτηση ζητώντας τη Δράμα και αν στη Διεύθυνση αρνούνταν να τη δεχθούν θα την έστελνα με δικηγόρο. Λογικά δεν θα έπαιρνα μετάταξη, αλλά θα έκανα ένσταση, στην οποία το βασικό μου επιχείρημα θα ήταν η όχι με ίδια κριτήρια κατανομή των θέσεων στη διαπιστωτική. Συγκεκριμένα ότι για κάθε ΕΑΕΠ δόθηκε και μία θέση ΠΕ19-20, όχι όμως και για το ΠΥΣΠΕ Δράμας, και θα ανέφερα συγκεκριμένα τον αριθμό των ΕΑΕΠ που λειτουργούν και υπάρχουν θέσεις ΠΕ19-20 και από σκοπιμότητα δεν συμπεριλήφθησαν στη διαπιστωτική, δίνοντας διαφορετικές δυνατότητες στις ίδιες ακριβώς καταστάσεις. Μάλιστα όχι μόνο δεν θα το κρατούσα κρυφό, αλλά θα ενημέρωνα κι άλλους συναδέλφους που μπορεί να τους ενδιέφερε η συγκεκριμένη περιοχή να καταθέσουν αίτηση για να ισχυροποιήσω τη διεκδίκηση μας.Ορισμένοι λοιπόν επειδή κρίνουν προφανώς εξ' ιδίων τα αλλότρια, φαντάζονται ή φαντασιώνονται αποκλειστικά, μυστικές και υπόγειες διαδρομές, συνωμοσίες, ανηθικότητες κλπ, ίσως επειδή απλά σκέφτονται οι ίδιοι έτσι. Εγώ έχω μάθει να διεκδικώ αυτό που θέλω και όχι να αρκούμαι σε αυτό που μου σερβίρουν.
Οι αιτήσεις για περιοχές που δεν είχαν βγάλει κενά γίνονταν δεκτές και από το σύστημα και από τις διευθύνσεις.Αυτό έκαναν οι περισσότεροι αφού καταλάβαιναν οτι τα κενά υπήρχαν και δεν τα έδιναν για δικούς τους λόγους. Δε χρειαζόταν ούτε μάντης να είσαι ούτε εσωτερική πληροφόρηση ούτε βέβαια να είσαι ο Sherlock...Το αυτονόητο έκνανα οι περισσότεροι που δήλωσαν τις περιοχές που ήθελαν κάνοντας αίτηση χωρις να έχουν δοθεί κενά πλεονάσματα.Τώρα που βλέπουν οι άλλοι τις ενστάσεις αυτές να ικανοποιούνται δημιουργούν σενάρια συνωμοσίας.
Όχι ότι έχει σημασία - μιας και το 95% των αναρτήσεων στο συγκεκριμένο νήμα είναι άνευ αντικειμένου και δεν κομίζουν καμιά απολύτως ουσιαστική πληροφορία αλλά αποτελούν βαλβίδα ψυχολογικής εκτόνωσης, για να μην γράψω τίποτα βαρύτερο - απόσπαση ναι.