0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια διαδικασία για την οποία γελάγανε και οι πέτρες , μία διαδικασία την οποία όλοι μας καταδικάζαμε δεν γίνεται τώρα να την αναγάγουμε σε μνημείο νομιμότητας και χρηστής διοίκησης επειδή έτυχε να μεταταχθούμε εκεί που θέλαμε...
είναι ντροπή πως εκπαιδευτικοί επειδή κατάφεραν μέσα από μία διάτρητη διαδικασία να μεταταχθούν
Ένας μέτριος δικηγόρος τα επιχειρήματα του δημοτικού τα καταρρίπτει για πλάκα.
Ένας μέτριος δικηγόρος τα επιχειρήματα του δημοτικού τα καταρρίπτει για πλάκα. Περίμενα κάτι πιο τεκμηριωμένο..
Παράδειγμα; Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν μέτριο δικηγόρο να κάνει ένα demonstration.Εγώ πιστεύω πως περιμένετε και ελπίζετε σε πολιτική λύση (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό).Αντίστοιχου περιεχομένου τοποθέτηση (με νομικά στοιχεία) δεν έχω δει από τους θιγόμενους.Επίσης, όταν δεν έχεις ικανά επιχειρήματα, ισοπεδώνεις καταστάσεις, αναμασάς ειρωνείες, λεκτικές περικοκλάδες και χιλιοειπωμένα κλισέ-συνθήματα για να περάσεις αυτό που σε συμφέρει...να τα λέμε όλα.Εγώ μαζί σου/σας, ανάκληση τώρα, αλλά όχι όπως το πάτε. Θέλει ισχυρά νομικά επιχειρήματα. Έχετε; Που/ποια είναι;
Εγώ μαζί σου/σας, ανάκληση τώρα, αλλά όχι όπως το πάτε. Θέλει ισχυρά νομικά επιχειρήματα. Έχετε; Που/ποια είναι;
Μεταταγμένοι α/θμιας : πιο φιλομνημονιακοί πεθαίνεις....Αντί να ζητούν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του 4172 που τους θεωρεί "ΔΕΞΑΜΕΝΗ" .....Αντί να διεκδικούν υπηρεσιακή μεταβολή με όρους που τους διασφαλίζουν ψάχνουν ανεδαφικά νομικά τερτίπια για να παραμείνουν στον αέρα......................
@ anikologrΑπό αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Μπερδεύεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους, μνημονεύεις κάποια που σε βολεύουν και ξεχνάς άλλα. Η ολική ανάκληση ήταν εισήγηση για μια πολιτική απόφαση. Αν είχε νομικό πάτημα θα είχε γίνει ήδη. Η ολική ανάκληση θίγει συναδέλφους που προσέφυγαν και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ σε δεύτερο και τρίτο χρόνο κτλ. Η υπόθεση της ΟΚΠΕ είναι ακόμα στο ΣτΕ και θα μείνει για πού καιρό ακόμα αφού δεν πήρε προτεραιότητα. Και υπάρχουν και υποθέσεις ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ. Ή μήπως δεν το ξέρεις;Αν είστε τόσο σίγουροι για τα νομικά πατήματά σας την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε σαν επιτροπή θιγόμενων βάλτε και τα ονοματάκια σας από κάτω. Οι δικοί μας τα έβαλαν. ΕΣΕΙΣ; Απλά τα πράγματα.
Για την κάποια που ανέφερες δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω. Είναι προφανές τι επιδιώκεις.Το γεγονός ότι τρίβεσε (ποιος ξέρει που) και κονομάς πληροφορίες ενώ δεν ξέρεις να στηρίξεις ούτε με ένα επιχείρημα πέντε απλά νομικά πράγματα που λένε οι μεταταγμένοι προσδιορίζει αυτό που είσαι και εκπροσωπείς.Για τα ονόματα της ψευτο-συντονιστικής που κάνατε μην απαντάς. Δεν χρειάζεται. Ο νοών νοείτω.Και μου αρέσει που ξέρεις και επιβεβαιώνεις ποια είναι η αρχή (άξιος άξιος). Ναι είσαι σίγουρος όμως ότι το τέλος δεν θα το ορίσετε εσείς.
Παράδειγμα; Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν μέτριο δικηγόρο να κάνει ένα demonstration.Αντίστοιχου περιεχομένου τοποθέτηση (με νομικά στοιχεία) δεν έχω δει από τους θιγόμενους.
πόσο κρίμα είναι να βλέπεις ότι υπάρχει τόσο χαμηλό επίπεδο σε ορισμένουςτο μαύρο είναι μαύρο, όσο και να θέλουν ορισμένοι να ωραιοποιήσουν καταστάσειςτο εάν επικρατήσει τελικά το δίκαιο είναι άλλο θέμα