0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ούτε μεταταγμένος είμαι αλλά ούτε και θιγμένος. Ως ουδέτερος λοιπόν μπορώ να πω πως ή οι δικηγόροι των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας ήταν πολύ κακοί ή παίζεται κάτι άλλο πχ συμφέροντα. Γιατί η απόφαση δείχνει πως δεν κατάλαβαν τίποτα απ'την υπόθεση. Είναι δυνατόν να λένε πως οι μετατάξεις δεν έχουν σχέση με τις μεταθέσεις;!!! Κάποιος ήταν πρώτος στη σειρά για μετάθεση και ξαφνικά λόγω των μετατάξεων θα πάρει μετάθεση σε 10 -15 χρόνια!Και μέσα στον ίδιο νομό ,αν ζητάς βελτίωση, είδες απ'το πουθενα 10-20-30 ανάλογα με την περιοχή, συναδέλφους σου να βρίσκονται πάνω από σένα.Δε θα πάρω θέση αν είναι ή όχι παράνομες γιατί δεν είμαστε δικαστές. Αλλά το ότι δε σχετίζονται οι μετατάξεις με τις μεταθέσεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος για να το ισχυριστείς.
@ trust no oneΚαλημέραΈχεις υπόψη την σειρά με την οποία γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές; Η πρέπει αιωνίως οι μεταταγμενοι να ευρίσκονται υπό καθεστώς κατηγορούμενου;
Ένα δεν γράψατε ακομα..... ότι οι μεταταγμένοι επηρέασαν τους δικαστές για την κρίση τους!!Έχω και εγώ προσωπική εμπειρία από όσους γνωρίζω ότι δεν χρησιμοποιησαν βύσμα....μπορώ να την χρησιμοποιώ ως επιχείρημα;Τα παράπονα σας σε όσους σας υποσχέθηκαν τον ουρανό με τα άστρα ενώ γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να τηρήσουν όσα ανέξοδα για αυτούς υπόσχονταν.Τώρα ούτε τις δικαστικές αποφάσεις ανακοίνωσαν στις ιστοσελίδες τους.Εν τέλει δόθηκαν οργανικές θέσεις για τις κοινές ειδικότητες αλλά αυτό έγινε το 2015 και ύστερα από επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες....που βεβαία οι διαμαρτυρίες αυτές ήταν λογικές και βάσιμες....ενώ η καθυστέρηση στην απόδοση των οργανικών στις νεοεισερχόμενες ειδικότητες παρά την ύπαρξη του σχετικού ΦΕΚ 3391//20.10.2016 και τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες μας αφήνει παγερά αδιάφορους.Προφανώς θεωρείται δίκαια η καθυστέρηση.
Έχει κάποιος σκεφτεί γιατί το υπουργείο αρνείται πεισματικά να αποδώσει τις οργανικές;; Δεν θα υπάρχει κάποιος λόγος;
@ niwekewΈχουν καθοριστεί οι ομάδες σχολείων και χρόνια υπηρετούμε σε αυτές....μένει η τυπική απόδοση τους.....με εδρα ένα σχολείο από την ομάδα.