0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε γραφείο καθηγητών ακούστηκε ότι σχεδιάζεται στο υπουργείο να νομιμοποιήσουν εως 10 ώρες εβδομαδιαίως τα ιδιαίτερα στους μόνιμους, με την προϋπόθεση να τα δηλώνουν.Έχετε ακούσει κάτι;
Από σχολικό σύμβουλο ακούστηκε.Αυτός κάτι παραπάνω από εμάς γνωρίζει.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Ιουνίου 03, 2010, 09:00:42 amΣε γραφείο καθηγητών ακούστηκε ότι σχεδιάζεται στο υπουργείο να νομιμοποιήσουν εως 10 ώρες εβδομαδιαίως τα ιδιαίτερα στους μόνιμους, με την προϋπόθεση να τα δηλώνουν.Έχετε ακούσει κάτι;Μια χαρά μου φαίνεται. Το 10 ώρες δεν είναι τυχαίο. Είναι για να καλύψουμε την μείωση που μας έγινε!!Φαίνεται ότι εισακούστηκε το αίτημά μου, που είχα γράψει στο τέλος της σελίδας 10 (και που δεν σχολιάστηκε), http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4415.msg318419#msg318419
Σε γραφείο καθηγητών ακούστηκε ότι σχεδιάζεται στο υπουργείο να νομιμοποιήσουν εως 10 ώρες εβδομαδιαίως τα ιδιαίτερα στους μόνιμους, με την προϋπόθεση να τα δηλώνουν.
Ας κάνει ιδιαίτερα ο διορισμένος καθηγητής,αρκεί να μην έχει σχέση με τη δημόσια δωρεάν παιδεία ο μαθητής.
Παράθεση από: rublev στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 02:39:18 pmΑς κάνει ιδιαίτερα ο διορισμένος καθηγητής,αρκεί να μην έχει σχέση με τη δημόσια δωρεάν παιδεία ο μαθητής.συγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα. Σε ποιούς δηλαδή να κάνει;
Επαναφέρω το θέμα ύστερα από καιρό μιας και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.Υπάρχει άραγε κανείς που να πιστεύει ότι ένας μόνιμος δεν πρέπει να κάνει ιδιαίτερα γιατί έτσι κλέβει το κράτος;Επειδή και στο παρελθόν έχει γίνει σύγκριση του ιδιαίτερου με το φακελάκι του γιατρού, θα ήθελα να πω ότι δεν έχουν καμία σχέση. Στο φακελάκι, ο γιατρός ζητάει έξτρα πληρωμή για να κάνει την δουλειά του στο νοσοκομείο για την οποία ήδη πληρώνεται από τον μισθό του.Είναι σαν να λέμε ότι ο εκπαιδευτικός δεν κάνει μάθημα στην τάξη αν δεν του σκάσουν οι μαθητές του χρήματα.Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό. Και αν κάποιος καθηγητής δεν κάνει καλό μάθημα στην τάξη ή δεν βάζει βαθμούς με σκοπό να φοβίσει και να "εκβιάσει" ώστε να τραβήξει ιδιαίτερα, τότε αυτό είναι καταδικαστέο.Εδώ, πιστεύω, συζητάμε για έναν μόνιμο εκπαιδευτικό που κάνει άριστο μάθημα στο σχολείο, δεν τραβάει ιδιαίτερα από το σχολείο του, αρνειται μάλιστα όταν του ζητούν να κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές του σχολείου του, αλλά κάνει ιδιαίτερο πχ στην γειτονιά του και αυτό επειδή του το ζήτησαν.Δηλαδή, για να κάνω την σύγκριση, θεωρείστε έναν γιατρό που κάνει άριστα την δουλειά του στο νοσοκομείο όπου είναι διορισμένος, αρνείται φακελάκι λέγοντας "έχω ήδη πληρωθεί για αυτό από τον μισθό μου", όμως αν τον φωνάξουν για μια επίσκεψη εκτός του ωραρίου του θα δεχθεί κάποια αμοιβή.Άραγε , επαναλαμβάνω, ποιός σήμερα θα σκεφτεί ότι όχι ούτε αυτό πρέπει να το κάνει γιατί έτσι κλέβει το κράτος! ποιό κράτος; το κράτος δεν τον έκλεψε;άρα ο μόνος λόγος που μένει για να μην είναι σωστό ένας μόνιμος να κάνει ιδιαίτερα είναι γιατί έτσι τρώει ένα κομμάτι από την πίτα από τους μη μόνιμους.Τι πιστεύετε;