0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό είναι απαράδεκτο, να μην κάνεις σωστά τη δουλειά σου με σκοπό να βγάλεις ιδιαίτερα. Η απορία μου είναι, και εδώ θέλω την γνώμη σας, για τον εκπαιδευτικό που περιέγραψα παραπάνω (άριστος στη δουλειά του στο σχολείο, αρνείται να κάνει ιδιαίτερα από μαθητές του κλπ), πόσο ανήθικο είναι να κάνει ιδιαίτερο όταν του το ζητάνε, επαναλαμβάνω όχι μαθητές του από το σχολείο, αλλά πχ απο την πολυκατοικία που μένει!!είναι κατακριτέο;
lkjhgfd έχω τις ακριβώς αντίθετες εμπειρίες για το θέμα. Δεν είναι η συντριπτική πλειοψηφία τέτοια που περιγράφεις. Αυτοί (που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι απλά μειοψηφία, αλλά και συντριπτική μειοψηφία) θα πρέπει να τιμωρούνται άμεσα (ότ)αν πιάνονται. Προσωπικά, αν έπεφτε στην αντίληψή μου τέτοια πρακτική από "συνάδελφο" στο ίδιο σχολείο, θα έκανα επώνυμη καταγγελία μαζί με γονείς που θα είχαν έννομο συμφέρον ή/και έπεφταν θύματα τέτοιου "εκβιασμού".Και δεν διαφωνώ καθόλου αν κάποιος μόνιμος κάνει και ιδιαίτερα σε μαθητή άλλης περιοχής και σχολείου, αφού του το ζητήσουν (μην αρχίσουν οι γνωστοί να μιλάνε για νόμους και λοιπές %^#$%@), αλλά τα μιάσματα που, εκβιαστικά ή μη, κάνουν μάθημα σε μαθητές τους, πρέπει να παίρνουν δρόμο άμεσα!Έχεις αδύνατο μαθητή που σου ζητάει βοήθεια; Συμφώνησε με τους γονείς να κάθεται το παιδί 1-2 φορές τη βδομάδα λίγο παραπάνω, να τον βοηθάς αφιλοκερδώς ρε!
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:24:42 pmlkjhgfd έχω τις ακριβώς αντίθετες εμπειρίες για το θέμα. Δεν είναι η συντριπτική πλειοψηφία τέτοια που περιγράφεις. Αυτοί (που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι απλά μειοψηφία, αλλά και συντριπτική μειοψηφία) θα πρέπει να τιμωρούνται άμεσα (ότ)αν πιάνονται. Προσωπικά, αν έπεφτε στην αντίληψή μου τέτοια πρακτική από "συνάδελφο" στο ίδιο σχολείο, θα έκανα επώνυμη καταγγελία μαζί με γονείς που θα είχαν έννομο συμφέρον ή/και έπεφταν θύματα τέτοιου "εκβιασμού".Και δεν διαφωνώ καθόλου αν κάποιος μόνιμος κάνει και ιδιαίτερα σε μαθητή άλλης περιοχής και σχολείου, αφού του το ζητήσουν (μην αρχίσουν οι γνωστοί να μιλάνε για νόμους και λοιπές %^#$%@), αλλά τα μιάσματα που, εκβιαστικά ή μη, κάνουν μάθημα σε μαθητές τους, πρέπει να παίρνουν δρόμο άμεσα!Έχεις αδύνατο μαθητή που σου ζητάει βοήθεια; Συμφώνησε με τους γονείς να κάθεται το παιδί 1-2 φορές τη βδομάδα λίγο παραπάνω, να τον βοηθάς αφιλοκερδώς ρε!Μακάρι να ήταν εύκολο, αλλά θα θεωρηθείς από όλους αμέσως ζηλόφθονος ρουφιάνος...Άσε που μπορεί αυτός πρώτα, αν έχει τις άκρες, να κάνει καταγγελία σε εσένα και να τρέχουν εσένα σε ΕΔΕ και να είσαι αυτός που απολογείται... Ίσως, όπως έγραψες, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικά με την βοήθεια του συλλόγου γονέων...
rublev δεν υπακούουμε στους νόμους .... τους διαμορφώνουμε ! Όταν ένας νόμος δεν εφαρμόζεται από το 99% του πληθυσμού παρά της κυρώσεις που έχει...θέλει να ξαναζυμωθεί .Ο καθένας επιλέγει την όψη που θα δει ...καλό όμως είναι να ρίχνει μια ματιά και από όλες τις άλλες .....
...Και δεν διαφωνώ καθόλου αν κάποιος μόνιμος κάνει και ιδιαίτερα σε μαθητή άλλης περιοχής και σχολείου, αφού του το ζητήσουν (μην αρχίσουν οι γνωστοί να μιλάνε για νόμους και λοιπές %^#$%@), αλλά τα μιάσματα που, εκβιαστικά ή μη, κάνουν μάθημα σε μαθητές τους, πρέπει να παίρνουν δρόμο άμεσα!Έχεις αδύνατο μαθητή που σου ζητάει βοήθεια; Συμφώνησε με τους γονείς να κάθεται το παιδί 1-2 φορές τη βδομάδα λίγο παραπάνω, να τον βοηθάς αφιλοκερδώς ρε!