0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τετοιες ανιδιοτελεις αποψεις οπως του killbill παραπανω, εχει πραγματικα αναγκη ο τοπος που τιμουν τον καθηγητη και το εργο του.Ετσι φαινεται κ ξεχωριζει αυτος που πραγματικα αγαπα αυτο που κανει κ δεν ειναι ενας ακομη ελληνας ¨ δημοσιος υπαλληλος¨ που ετυχε κ κουβαλαει τη μιζερια του στα σχολεια.Με τετοια παραδειγματα θα καταλαβει επιτελους κ ο καθε φτωχος ( γιατι δεν ειναι ολοι πλουσιοι) οτι υπαρχουν κ ατομα που τιμουν την εκπαιδευση.
Τέλος πάντων, για να πω και την πικρή αλήθεια, ούτε φροντιστήρια ούτε ιδιαίτερα θα χρειαζόνταν αν απλά δεν χάνονταν ούτε 1 ώρα μαθήματος στο σχολείο! όπως εκδρομές, συνελεύσεις, καταλήψεις, γιορτές κλπ κλπ που ναι μεν είναι χρήσιμα αλλά να γινόταν Σάββατα και Κυριακές! όπως δηλαδή στα φροντιστήρια!!!!!!! που όλα αυτά τα κάνουν Κυριακές!Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, σας συμβουλεύω κάθε χρονιά να σημειώνετε τις ώρες που χάνετε μάθημα για λόγους για τους οποίους δεν θα χανόταν σε ένα φροντιστήριο. πχ σημειώνω ότι χάθηκε μάθημα γιατί κάναμε συνελευση εμείς ή οι μαθητές αφού αυτο δεν θα γινόταν στο φροντιστήριο, κλπ κλπ.Θα καταλάβετε τότε γιατί υπάρχουν τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα.
Ο λόγος είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει για τις καλές πανεπιστημιακές σχολές.
Μόνο όταν οι έλληνες πάψουν να θέλουν (ή να μπορούν) να σπουδάσουν τα παιδιά τους θα μειωθεί ο ανταγωνισμός για τις περιζήτητες σχολές και θα μειωθεί και η ανάγκη για φροντιστήριο στη Γ΄Λυκείου.
Παράθεση από: PANAS στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:33:22 pmΟ λόγος είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει για τις καλές πανεπιστημιακές σχολές. δεν είναι αυτός ο λόγος. Είναι στο μικρόβιο του Έλληνα! τελεία και παύλα! Ο Έλληνας αν δεν πληρώσει για κάτι δεν το εκτιμά. Το θεωρεί άχρηστο.Και δεν συμφωνώ μαζί σου γιατί αν διαβάσεις ποσοστά σε άλλες χώρες της Ευρώπης ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος αλλά δεν γίνεται αυτό το κακό με τα ιδιαίτερα και τα φροντιστήρια που γίνεται στην Ελλάδα.Φταίει το κεφάλι μας !Παράθεση από: PANAS στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 04:33:22 pmΜόνο όταν οι έλληνες πάψουν να θέλουν (ή να μπορούν) να σπουδάσουν τα παιδιά τους θα μειωθεί ο ανταγωνισμός για τις περιζήτητες σχολές και θα μειωθεί και η ανάγκη για φροντιστήριο στη Γ΄Λυκείου. Αι γειά σου! αυτό μάλιστα! Εδώ φτάσαμε να έχουμε σχολές όπου θα μπαίνεις και χωρίς πανελλήνιες απλά για να μην μείνουν άδειες!!!!Τέλος όσον αφορά την προσφορά μου για 2 ώρες την εβδομάδα, το έγραψα και παραπάνω ότι αναγνωρίζω ότι κινήθηκα λάθος, όχι δηλαδή ότι αν είχα ενημερώσει τον σύλλογο θα εισέπραττα ενθάρυνση για αυτό, αλλά τέλος πάντων τώρα έχουν ένα λόγο να μου την πουν! Ας πρόσεχα!!
Το γεγονός ότο έπαιρναν πολλά διαχώριζε και τις κατηγορίες των "πελατων"(ξέρω, ακούγεται ασχημα,αλλά δε μπορώ να βρω άλλη λέξη αυτή τη στιγμή) Ήξερα δηλ. ότι αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν τόσα, θα ρθουν σε μένα. Τώρα αν φτάσουμε να παίρνουμε σχεδον τα ίδια κάηκα...Και εγώ δεν έχω άλλη δουλεια.
ρε συ δεν το ερμηνεύεις σωστά το θέμα. Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά1. Καταρχήν διορίστηκα αρκετά μεγάλος και πριν δουλευα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα. 2. Δεν είπα ότι κάνω κάθε μέρα από 5 ώρες ιδιαίτερο δωρεάν. Είπα ότι έχω διαθέσει από 1 ώρα δύο φορές την βδομάδα να κάνω δωρεάν μάθημα σε παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και που τα βλέπεις που έιναι φτωχά, καλά παιδιά και που ένας ευσυνείδητος δεν μπορεί να τα παραβλέψει.Ένα 2ωρο τι κόστος είναι ρε παιδιά; Καταρχήν, αν το καλοσκεφτείτε δεν υπάρχει βδομάδα που να μην χαθεί έστω 1 ώρα μάθημα για κάποιο λόγο (συνέλευση, συνδικαλιστική ενημέρωση, εκδρομή, κλπ)!! Έγραψα και παραπάνω ότι καλό θα ήταν να σημειώνετε τις ώρες που χάνετε (από γιορτές, συνελεύσεις κλπ)Στην τελική είναι σαν να αναπληρώνω τις χαμένες ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος, θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να σε εκτιμήσουν τα παιδιά! ΥΓ ενημερωτικά να αναφέρω ότι παρόμοιες κινήσεις πέρα του http://tutorpool.gr/ που αναφέρθηκε παραπάνω, έχουν υιοθετήσει η Εκκλησία σε αρκετές πόλεις της χώρας, καθώς και το Χαμόγελο του Παιδιού!