0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mακριά από master που δεν έχουν ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ: επιστήμες αγωγής. Εκτός και αν το κάνετε και καλά για τη γνώση.
Τελος πάντων οι λόγοι που ο καθένας κάνει ένα master είναι προσωπικοί και σεβαστοί. Η ουσία όμως είναι μία: Γεμίσαμε από master και ανέργους
baxev_ch σου έχω στείλει πμ.Η εκπ60 είναι η εκπαιδευτική έρευνα στην πράξη?Αν είναι αυτή ξέρω οτι είναι παααρα πολύ δύσκολη αλλά όσοι την ολοκληρώνουν κάνουν περίπατο στη διπλωματική. Εγώ πχ είχα τρομερές ελλείψεις και παιδεύτηκα διπλά.
Συμπληρωνω την αιτηση για επιλογη στο Μεταπτυχιακο, Στην ερωτηση:" Αποδέχομαι το δικαίωμα του ΕΑΠ για χρήση, στατιστική επεξεργασία και κοινοποίηση των στοιχείων που έχω υποβάλει (π.χ. κοινοποίηση σε τρίτους, Συλλόγους, Ομάδες κ.λ.π). [πιέστε με το ποντίκι (κλικ) στο αντίστοιχο σημείο, σημειώνοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ]." αν βαλω ΟΧΙ, σημαινει οτι δεν δινω στο ΕΑΠ το δικαιωμα για χρηση?....(τι εννοει? ή τι βαλατε εσεις?)
βοηθεια εχω επιλεγει??στη χθεσινη κληρωση εχω σειρα 298, στο σπουδες στην εκπαιδευση χωρις θε,κατηγορια β τι σημαινει αυτο ?με πηρανε η ειμαι επιλαχουσα?ξερει κανεις
Παράθεση από: dimitra68 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 03:40:23 pmβοηθεια εχω επιλεγει??στη χθεσινη κληρωση εχω σειρα 298, στο σπουδες στην εκπαιδευση χωρις θε,κατηγορια β τι σημαινει αυτο ?με πηρανε η ειμαι επιλαχουσα?ξερει κανεις Εφόσον είσαι στην κατηγορία
Παράθεση από: domenica στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 04:02:34 pmΠαράθεση από: dimitra68 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 03:40:23 pmβοηθεια εχω επιλεγει??στη χθεσινη κληρωση εχω σειρα 298, στο σπουδες στην εκπαιδευση χωρις θε,κατηγορια β τι σημαινει αυτο ?με πηρανε η ειμαι επιλαχουσα?ξερει κανεις Εφόσον είσαι στην κατηγορία