0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, εγώ κληρώθηκα σε αυτό και απόσο έψαξα δίνει 2 μονάδες και όχι 3 όπως κάποια άλλα. Στο λέω με κάποια επιφυλακτικότητα το διάβασα στη σελίδα του εαπ, αλλά αν έχει αλλάξει κάτι κτλ δε γνωρίζω...
κληρώθηκε κανείς στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό? πόσα μόρια δίνει τελικά στους νέους πίνακες του ασεπ?
Παράθεση από: mariadrd στις Δεκεμβρίου 15, 2012, 10:29:22 pmκαλησπέρα, εγώ κληρώθηκα σε αυτό και απόσο έψαξα δίνει 2 μονάδες και όχι 3 όπως κάποια άλλα. Στο λέω με κάποια επιφυλακτικότητα το διάβασα στη σελίδα του εαπ, αλλά αν έχει αλλάξει κάτι κτλ δε γνωρίζω...3 δε δινει κανενα μεταπτυχιακο, 2 και 2μιση δινουν. Το συγκεκριμενο μαλλον 2.5.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Δεκεμβρίου 16, 2012, 12:14:39 amΠαράθεση από: mariadrd στις Δεκεμβρίου 15, 2012, 10:29:22 pmκαλησπέρα, εγώ κληρώθηκα σε αυτό και απόσο έψαξα δίνει 2 μονάδες και όχι 3 όπως κάποια άλλα. Στο λέω με κάποια επιφυλακτικότητα το διάβασα στη σελίδα του εαπ, αλλά αν έχει αλλάξει κάτι κτλ δε γνωρίζω...3 δε δινει κανενα μεταπτυχιακο, 2 και 2μιση δινουν. Το συγκεκριμενο μαλλον 2.5.Αν αναφέρεσαι στα 2,5 μόρια που ΘΑ έδινε σύμφωνα με το Νόμο της Διαμαντοπούλου που ΙΣΩΣ εφαρμοστεί, ως μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής, τότε μάλλον δεν ισχύει, καθώς δεν είναι μεταπτυχιακό "στη διδακτική του γνωστικού αντικειμένου του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος ή στις επιστήμες της αγωγής", όπως αναφέρει ο Νόμος. Επίσης δε δίνει παιδαγωγική επάρκεια για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα είναι συζητήσιμο και το κατά πόσο δίνει τα 2 μόρια σε κάποιο Φυσικό, Μαθηματικό, Πληροφορικό κτλ. εφόσον δεν πρόκειται για μεταπτυχιακό "στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος".Δείτε το 3ο άρθρο του Νόμου (που είναι αμφίβολο αν θα εφαρμοστεί τελικά)http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/_71_3848_19-5-10.pdf