0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!Κληρωθηκα κι εγω φετος για το σπουδες στην εκπαιδευση!Υπαρχει καποιος να με διαφωτισει γενικα?το μεταπτυχιακο δινει την παιδαγωγικη επαρκεια ετσι?
Καλησπερα!Εγω θα κανω το μεταπτυχιακο καθαρα για την παιδαγωγικη επαρκεια που παρεχει πλεον.
Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει να κάνεις το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό μόνο για την παιδαγωγική επάρκεια. Υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι για να την αποκτήσεις όπως ΑΣΠΑΙΤΕ (1 χρόνος) ή κάποιο μεταπτυχιακό (1.5 - 2 χρόνια) σε σχέση με τα 3 χρόνια (κατ' ελάχιστον) του ΕΑΠ.
Καλησπέρα, σωστά τα λες αλλά για να μπεις ΑΣΠΑΙΤΕ πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός-ή και δεν είναι εξ αποστάσεως. Επίσης ποια είναι τα μεταπτυχιακά που είναι 1.5 - 2 χρόνια και δίνουν επάρκεια παιδαγωγική?
Χοντρικά στην ΑΣΠΑΙΤΕ μπήκε φέτος ένας στους δύο ενώ από του χρόνου προβλέπω να πέφτει και άλλο η αναλογία οπότε δεν χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ τυχερός όπως γράφεις. Όσο για τα μεταπτυχιακά είναι σχεδόν όλα τα μεταπτυχιακά των παιδαγωγικών τμημάτων (με τον τίτλο Επιστήμες της Αγωγής). Εξ αποστάσεως υπάρχουν επίσης π.χ. στην Κύπρο, στην Αγγλία και νομίζω και στην Ιταλία. Αν ψάξεις λίγο εδώ το φόρουμ θα βρεις τα λινκς και περισσότερες πληροφορίες.