0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχουμε αποδείξεις (π.χ. μελανιές ή κάτι παρόμοιο) και το παιδί δεν έχει ανοιχθεί να μου μιλήσει παρά τις προσπάθειες για συζήτηση κατ'ιδίαν.Με τους συναδέλφους που την είχανε και πέρυσι που το συζητήσαμε, έχουμε καταλήξει σε δύο πιθανά ενδεχόμενα :1) Το παιδί το δέρνει κάποιος γονιός του ή το έδερνε όταν ήταν πιο μικρό.2) Ο πατέρας χτυπάει τη μητέρα ή καβγαδίζουν συχνά, μπροστά στο παιδί.Πάντως το παιδί είναι απίστευτα μοναχικό και σου δίνει την αίσθηση του μονίμως τρομαγμένου.Κάνει παρέα μόνο με ένα κορίτσι το οποίο, όμως, έχει (πιθανότατα) κάποιο πρόβλημα νοητικής στέρησης.Μπορώ να κάνω καταγγελία παρόλο που δεν είμαι σίγουρος;Ο Διευθυντής του σχολείου, όταν τον ενημέρωσα, μου είπε ότι πέρυσι είχε καλέσει τους γονείς και αυτοί του είπαν ότι το παιδί είναι μια χαρά!!Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα δώσουμε βαθμούς και σκοπεύω να το συζητήσω με τους γονείς της.Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι άλλο που να μην το έχω σκεφτεί;
Δεν έχουμε αποδείξεις (π.χ. μελανιές ή κάτι παρόμοιο) και το παιδί δεν έχει ανοιχθεί να μου μιλήσει παρά τις προσπάθειες για συζήτηση κατ'ιδίαν.Με τους συναδέλφους που την είχανε και πέρυσι που το συζητήσαμε, έχουμε καταλήξει σε δύο πιθανά ενδεχόμενα :1) Το παιδί το δέρνει κάποιος γονιός του ή το έδερνε όταν ήταν πιο μικρό.2) Ο πατέρας χτυπάει τη μητέρα ή καβγαδίζουν συχνά, μπροστά στο παιδί.Πάντως το παιδί είναι απίστευτα μοναχικό και σου δίνει την αίσθηση του μονίμως τρομαγμένου.
κατεβάζει τα παντελόνια των συμμαθητών του. η συμπεριφορά αυτού του παιδιού είναι απαράδεκτη.
stenies, μια τέτοιου είδους συμπεριφορά συνήθως κρύβει το μήνυμα του παιδιού "κι εγώ είμαι εδώ, δώστε μου σημασία".