0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμως κάποιοι από τους πρώτους ωρομίσθιους είναι πιθανό να έφυγαν για αναπληρωτές κάποια στιγμή.
για πιο νωρις που λες εχω ακουσει μονο για πδς αλλα και εκει το κανουν για να μαντρωσουν τα παιδια καποια σχολεια μεχρι να βγει η εγκυκλιος οκτωβρη-νοεμβρη. αν εχουν περαστει τετοιες ωρες πραγματι ειναι παρανομο. στην πρωινη ωρομισθια(κανονικο προγραμμα) αυτο που λες δεν ισχυει!
Οι παρατηρήσεις των Ioanna89 & Syrahm είναι απόλυτα λογικές. Πολλοί απ' αυτούς που ξεκίνησαν ωρομίσθιοι από Νοέμβρη, κλήθηκαν αναπληρωτές στις αρχές Δεκέμβρη (θυμάμαι συγκεκριμένες περιπτώσεις). Αυτοί που ανέλαβαν στη θέση τους ωρομίσθιοι από Δεκέμβρη είναι λογικό να βγάζουν περίπου 3 μόρια όπως έδειξε ο mathstayros. Επίσης κάποιοι απ' αυτούς μπορεί έως τότε να συμμετείχαν στη ΠΔΣ που είχε ξεκινήσει από Νοέμβρη.Εγώ κλήθηκα ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο,ανέλαβα 14 Γενάρη και συγκέντρωσα 2,56 x 2=5,12 μόρια.Ήδη όμως από Νοέμβρη ήμουν στην ΠΔΣ (όχι σε δυσπρόσιτο)την οποία και άφησα με την πρόσληψή μου ως ωρομίσθια. Πήρα όμως γύρω στο μισό μόριο κι από 'κει. Άρα οι προβλέψεις για τα μόρια των ωρομισθίων είναι μάλλον παρακινδυνευμένες.
Παρόλα αυτά, τη βάση για τον μόνιμο διορισμό την υπολογίζω (το ελάχιστο 180 24μηνο + 30μηνο, με στοιχεία 2002,2005,2007) και πάλι κάτω από 20,4.
Παράθεση από: dimitris71 στις Ιουλίου 15, 2008, 09:32:33 pmΠαρόλα αυτά, τη βάση για τον μόνιμο διορισμό την υπολογίζω (το ελάχιστο 180 24μηνο + 30μηνο, με στοιχεία 2002,2005,2007) και πάλι κάτω από 20,4.Μακάρι να βγεις αληθινός ...