*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 15726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 14, 2008, 07:24:04 pm »
Συμφωνω με την Ioanna.ι προσληψεις ωρομισθιων και στην Αχαια ξεκινησαν περι τα μεσα Οκτωβριου. Αναλογα με το ποσο τυχερος ηταν καποιος να μη χασει ωρες απο αργιες και ποσο ελαστικος ηταν ο διευθυντης στη διαρκεια των επιτηρησεων(σε καποια σχολεια μπηκαν σε ωρομισθιους τοσες ωρες οσες ακριβως εκαναν επιτηρηση και εισηγηση ενω σε αλλα οσες προεβλεπε το ετησιο ωρολογιο προγραμμα μολονοτι οι καθηγητες ειχαν εβδομαδιαια λιγοτερες ωρες επτιηρησεις και εισηγησεις απο οτι προεβλεπε το ωρολογιο προγραμμα) πιστευω οτι μπορει να συγκεντρωσει μεχρι 3,5 μορια. Αν καποιος αμφιβαλλει ας κανει μια δοκιμη με το προγραμμα που υπαρχει εδω στο pde.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:29 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 14, 2008, 07:33:30 pm »
Κι εγώ απ'ό,τι θυμάμαι οι προσλήψεις ωρομισθίων ξεκίνησαν περί τα μέσα Οκτωβρίου , που σημαίνει γύρω στα 3,5 μόρια μέχρι το τέλος .Όμως κάποιοι από τους πρώτους ωρομίσθιους είναι πιθανό να έφυγαν για αναπληρωτές κάποια στιγμή.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2008, 07:37:58 pm από syrrahm »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 14, 2008, 07:34:30 pm »
Eπισης θα ηθελα να ρωτησω το dimitri71 το παρανομο που ειναι στην επαρχια;δηλαδη αν σε καλεσουν πριν το νοεβρη πρεπει να αρνηθεις; το παρανομο ειναι σιγουρα οι περισσοτερες απο 11 ωρες εβδομαδιαια. για πιο νωρις που λες εχω ακουσει μονο για πδς αλλα και εκει το κανουν για να μαντρωσουν τα παιδια καποια σχολεια μεχρι να βγει η εγκυκλιος οκτωβρη-νοεμβρη. αν εχουν περαστει τετοιες ωρες πραγματι ειναι παρανομο. στην πρωινη ωρομισθια(κανονικο προγραμμα) αυτο που λες δεν ισχυει!

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 14, 2008, 07:39:55 pm »
Όμως κάποιοι από τους πρώτους ωρομίσθιους είναι πιθανό να έφυγαν για αναπληρωτές κάποια στιγμή.
Σωστή παρατήρηση.

για πιο νωρις που λες εχω ακουσει μονο για πδς αλλα και εκει το κανουν για να μαντρωσουν τα παιδια καποια σχολεια μεχρι να βγει η εγκυκλιος οκτωβρη-νοεμβρη. αν εχουν περαστει τετοιες ωρες πραγματι ειναι παρανομο. στην πρωινη ωρομισθια(κανονικο προγραμμα) αυτο που λες δεν ισχυει!

Όντως, μήπως ο συνάδελφος dimitris71 έχει μπερδέψει την κανονική ωρομισθία με την ΠΔΣ;

Επίσης, τα νούμερα που δίνει για 30μηνο και 24μηνο (ιδίως για το δεύτερο) δε μου φαίνονται σωστά... Πάντως ο ακριβής αριθμός των 24μηνιτών είναι δύσκολο να υπολογιστεί, εκτός αν κάποιος έχει κρατήσει τα αποτελέσματα του 2000, που πλέον δεν υπάρχουν στο σάιτ του ΑΣΕΠ. Πρέπει να περιμένουμε τους πίνακες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:29 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 14, 2008, 08:44:00 pm »
Παράδειγμα:
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 14, 2008, 08:47:48 pm »
Συγνωμη αλλα κατα την μεταφορα απο το excellεδω χαλασε οι στηλες!!!

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 14, 2008, 09:31:33 pm »
Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω με όλους τους τελευταίους συναδέλφους. Φέτος κληθηκα ως ωρομίσθια το Νοεμβριο στην επαρχία στο πιο απομακρυσμένο χωριο που φαντάζεστε 2 ωρες από την πόλη μου ( ευτυχως δυσπρόσιτο)  και εχω 3 μόρια και κάτι x 2=6. Που είναι η παρανομία δηλαδή; Το ότι έμεινα από λάστιχο στα κατσάβραχα και έψαχνα να βρω ποιος θα με βοηθήσει;Το ότι ξυπνούσα από τις 5:30;έκανα τη θυσία και λογικό είναι να πάρω παραπάνω μορια.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 15, 2008, 03:47:53 am »
Οι παρατηρήσεις των Ioanna89 & Syrahm είναι απόλυτα λογικές. Πολλοί απ' αυτούς που ξεκίνησαν ωρομίσθιοι από Νοέμβρη, κλήθηκαν αναπληρωτές στις αρχές Δεκέμβρη (θυμάμαι συγκεκριμένες περιπτώσεις). Αυτοί που ανέλαβαν στη θέση τους ωρομίσθιοι από Δεκέμβρη είναι λογικό να βγάζουν περίπου 3 μόρια όπως έδειξε ο mathstayros. Επίσης κάποιοι απ' αυτούς μπορεί έως τότε να συμμετείχαν στη ΠΔΣ που είχε ξεκινήσει από Νοέμβρη.
Εγώ κλήθηκα ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο,ανέλαβα 14 Γενάρη και συγκέντρωσα 2,56 x 2=5,12 μόρια.Ήδη όμως από Νοέμβρη ήμουν στην ΠΔΣ (όχι σε δυσπρόσιτο)την οποία και άφησα με την πρόσληψή μου ως ωρομίσθια. Πήρα όμως γύρω στο μισό μόριο κι από 'κει. Άρα οι προβλέψεις για τα μόρια των ωρομισθίων είναι μάλλον παρακινδυνευμένες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2008, 03:50:33 am από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος dimitris71

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 15, 2008, 09:32:33 pm »
Οι παρατηρήσεις των Ioanna89 & Syrahm είναι απόλυτα λογικές. Πολλοί απ' αυτούς που ξεκίνησαν ωρομίσθιοι από Νοέμβρη, κλήθηκαν αναπληρωτές στις αρχές Δεκέμβρη (θυμάμαι συγκεκριμένες περιπτώσεις). Αυτοί που ανέλαβαν στη θέση τους ωρομίσθιοι από Δεκέμβρη είναι λογικό να βγάζουν περίπου 3 μόρια όπως έδειξε ο mathstayros. Επίσης κάποιοι απ' αυτούς μπορεί έως τότε να συμμετείχαν στη ΠΔΣ που είχε ξεκινήσει από Νοέμβρη.
Εγώ κλήθηκα ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο,ανέλαβα 14 Γενάρη και συγκέντρωσα 2,56 x 2=5,12 μόρια.Ήδη όμως από Νοέμβρη ήμουν στην ΠΔΣ (όχι σε δυσπρόσιτο)την οποία και άφησα με την πρόσληψή μου ως ωρομίσθια. Πήρα όμως γύρω στο μισό μόριο κι από 'κει. Άρα οι προβλέψεις για τα μόρια των ωρομισθίων είναι μάλλον παρακινδυνευμένες.
Αναφέρθηκα στην πραγματική προϋπηρεσία...όχι στα διπλά μόρια
Συμφωνώ για το μέγιστο των 3,4 μορίων πραγματική προϋπηρεσία μόνο από ωρομισθία, αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό σε πολλούς,
Στην Αθήνα δεν δόθηκαν πολλές ωρομισθίες πρωινές ή ΠΔΣ κλπ. (όπως παλιά)

Παρόλα αυτά, τη βάση για τον μόνιμο διορισμό την υπολογίζω (το ελάχιστο 180  24μηνο + 30μηνο, με στοιχεία 2002,2005,2007) και πάλι κάτω από 20,4.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 16, 2008, 12:10:14 pm »

Παρόλα αυτά, τη βάση για τον μόνιμο διορισμό την υπολογίζω (το ελάχιστο 180  24μηνο + 30μηνο, με στοιχεία 2002,2005,2007) και πάλι κάτω από 20,4.

Μακάρι να βγεις αληθινός ...

Αποσυνδεδεμένος stenies

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 16, 2008, 01:29:47 pm »

Μακάρι να βγεις αληθινός ...
Αυτό ελπίζουμε όλοι... Οταν βγουν οι πινακες θα μπορεσουμε να υπολογισουμε με σχετικη βεβαιοτητα μεχρι ποσα μορια θα παρουν?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 17, 2008, 11:29:27 pm »
Μέτρησα -δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάτι- 242 άτομα με 24+ μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ 2005 ή/και 2007. Θα υπάρχουν και κάποιοι (όχι πολλοί, μάλλον) που δεν ήταν επιτυχόντες στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς, αλλά ήταν το 2000 ή/και το 2002.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2008, 12:04:23 am από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 18, 2008, 12:16:12 am »
Αχ Ioanna, τελικά κάθεσαι και υπολογίζεις για χάρη μας...
Κάποιοι απ' αυτούς μήπως ανήκουν και στο 30μηνο; Ή  οι του 30μηνου είναι άλλοι επιπλέον των 242;
Πάντως σύμφωνα με τις εξαγγελίες θα τους πάρει φέτος όλους τους 24μηνίτες. Επομένως -242 από των πίνακα αναπληρωτών  :D

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 18, 2008, 12:19:46 am »
Επίσης, εντελώς χονδρικά.. (με μάτι και χαρτί που λέει κι η vifo) και με κάθε επιφύλαξη βρήκα γύρω στους 180 καθαρούς ασεπίτες μέχρι το 1160 του πίνακα αναπληρωτών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)