Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Πρωινή-πρωινή με απορίες πάλι. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Διορίστηκα στην Περιοχή Λασιθίου
6. Το αν θα πάρεις και πότε οργανική θέση δεν έχει να κάνει με τη δοκιμαστική περίοδο.Αυτά... ----------------------------
Τέλος, για να πάρω οργανική κάποια στιγμή είναι άλλη διαδικασία; Πρέπει να συμπληρώσω τη δοκιμαστική περίοδο της διετίας;
Παράθεση από: resident στις Αυγούστου 08, 2009, 12:02:19 pmΠαράθεση από: GR στις Αυγούστου 08, 2009, 11:51:37 amΤο τριτο παιδι πριμοδοτειται με περισσοτερα μορια για τις μεταθεσεις;Σας ρωταω γιατι ενας ξαδερφος του αντρα μου που διοριζεται φετος με το 30μηνο ισχυριζεται οτι το τριτο παιδι που απεκτησε θα τον φερει κατευθειαν στο μερος του.Ειναι αυτο δυνατον;στις μεταθεσεις το καθε παιδι (απο τα δυο πρωτα ) δινει 4 μορια,αν ομως εχεις τρια τοτε δεν παιρνεις 12 αλλα 14 μορια.Αυτο βεβαια δε σημαινει κι οτι θα παει κατευθειαν σπιτι τουΕυχαριστω για την ενημερωση.Απλα αντιληφθηκα οτι πονταρει πολυ και στα μορια προυπηρεσιας,γιατι αυτη ησιγουρια μου εδωσε την εντυπωση οτι υπαρχει καποια νεα ρυθμιση για τους τριτεκνους.
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 08, 2009, 11:51:37 amΤο τριτο παιδι πριμοδοτειται με περισσοτερα μορια για τις μεταθεσεις;Σας ρωταω γιατι ενας ξαδερφος του αντρα μου που διοριζεται φετος με το 30μηνο ισχυριζεται οτι το τριτο παιδι που απεκτησε θα τον φερει κατευθειαν στο μερος του.Ειναι αυτο δυνατον;στις μεταθεσεις το καθε παιδι (απο τα δυο πρωτα ) δινει 4 μορια,αν ομως εχεις τρια τοτε δεν παιρνεις 12 αλλα 14 μορια.Αυτο βεβαια δε σημαινει κι οτι θα παει κατευθειαν σπιτι του
Το τριτο παιδι πριμοδοτειται με περισσοτερα μορια για τις μεταθεσεις;Σας ρωταω γιατι ενας ξαδερφος του αντρα μου που διοριζεται φετος με το 30μηνο ισχυριζεται οτι το τριτο παιδι που απεκτησε θα τον φερει κατευθειαν στο μερος του.Ειναι αυτο δυνατον;
Ναι, φετος απ'οτι φαινεται, δεν τη ζητησαν πολλοι και πραγματι ο τελευταιος ειχε 5 μορια. Αλλα αυτο δεν προεξοφλει οτι και του χρονου θα ειναι το ιδιο...