Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 14, 2009, 08:32:33 amΚαλημέρα. Πρωινή-πρωινή με απορίες πάλι. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Διορίστηκα στην Περιοχή Λασιθίου
Καλημέρα. Πρωινή-πρωινή με απορίες πάλι. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Διορίστηκα στην Περιοχή Λασιθίου
χαχαχα βρε susan πολύ γέλασα Σε μας δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό, απλά ένας χαμός κόσμου και μια απλή τελετή του 5λεπτου.Ούτε καν θυμαμαι λεπτομέρειες.Πάντως όλοι ήταν απλά ντυμένοι και ....κουρασμένοι από πολύωρα ταξίδια
Susan όπως τα λέει η magda είναι! Πολλοί από εμάς (ανάμεσά τους και εγώ) μόλις είχαμε βγει από το καράβι (μετά από 8 ώρες ταξίδι), κάναμε 4 ώρες ΠΕΚ και μετά πήγαμε να ορκιστούμε όλοι μαζί οι Α/βάθμιοι (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, ξένες φιλολογίες, γυμναστές) φαντάζεσαι την κατάσταση που επικρατούσε!
Στις τοποθετήσεις του εκπ/κου αρμοδιότητας ΠΥΣΔΕ στο σύνολο των μορίων υπολογίζονται: (Π.Δ. 50/1996 ΦΕΚ.45/8-3-1996 τ.Α’ και Π.Δ. 100/1997 ΦΕΚ.94/22-5-1997 τ.Α΄) A. Μόρια συνολικής υπηρεσίας (2 μονάδες για κάθε χρόνο)B. Μόρια γάμου και παιδιών (4 για γάμο, 4 για το πρώτο παιδί, 4 για το δεύτερο, 6 για το τρίτο και 7 για κάθε ένα από τα υπόλοιπα παιδιά) Γ. Μόρια δυσμενών συνθηκών στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνΔ. Μόρια 4 συνυπηρέτησης (υπολογίζεται όταν ζητείται τοποθέτηση στο Δήμο που εργάζεται ο/η σύζυγος) *Ε. Μόρια 2 εντοπιότητας (υπολογίζεται όταν ζητείται τοποθέτηση στο Δήμο που έχει εντοπιότητα ο εκπ/κός)αντε παλι υπολογισμοι κουιζ...Α και Γ . τι μορια παιρνω οταν εχω 15 μηνες προυπηρεσια (ωρομισθια) συνολικα ;και αυτο το δυσμενων συνθηκων πως θα το υπολογισω αφου ειναι απο πολλα διαφορετικα σχολεια;μεσα στην πολη ,νομιζω ηταν Α κατηγοριας τι ειναι αυτο παλι σαν τα ξενοδοχεια; αντε και σε υπερλουξ
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 14, 2009, 02:53:53 pmχαχαχα βρε susan πολύ γέλασα Σε μας δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό, απλά ένας χαμός κόσμου και μια απλή τελετή του 5λεπτου.Ούτε καν θυμαμαι λεπτομέρειες.Πάντως όλοι ήταν απλά ντυμένοι και ....κουρασμένοι από πολύωρα ταξίδιαχαχχαχαχχ κι εγώ γελάω που διαβάζω το μήνυμα σου!!!χιχιχιικι έλεγα να μπω στο πλοίο με την τουαλέτα μου...κρίμα μου το χάλασες!!!χαχαχχαχαχεννοείται ότι πλάκα κάνω!!!μη σου πω ότι θα φοράω και μαγιό!!!