Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραια αφου δεν συμφωνεις μην το υπογραφεις...επισης ακομα κι αν ισχυσει οτι μειωνεται στον ενα χρονο η υποχρεωτικη παραμονη δεν σημαινει απαραιτητως οτι οσοι υποβαλλουν αιτηση αποσπασης θα την παρουν κιολας...οποιο ποσοστο θελει ικανοποιει το υπουργειο..αυτο δεν το λεω για να πω δεν παλευουμε-να παλεψουμε ομως για ολους και οχι για 2-3-αλλα για να επισημανω οτι μπορει στο τελος το υπιουργειο να το παιξει καλο και συνεργασιμο οτι κοιταξτε σας μειωσα απο 2 σε 1 χρονο την υποχρεωτικη παραμονη , εμεις μενουμε με τη χαρα οτι την καταφεραμε την υπουργο και ερχεται ικανοποιηση 1-2% σε καθε ειδικοτητα και μενουμε μονο με τη χαρα..παντως για 2-3 εγω δεν κουνιεμαι καθολου..μπας και μαθουν ορισμενοι οτι δεν γυριζει η γη γυρω τους και πως κανεις δεν τους χρωσταει ιδιαιτερη μεταχειριση..προσωπικα βαρεθηκα να ακουω"ειμαι πολυτεκνος δεν θα υπηρετησω οργανικη , δεν θα κανω εφημεριες, δεν θα παω εκδρομες, δεν , δεν , δεν, και απο πανω κι αποσπαση θα παρω και σπιτι μου θα καθομαι να κανετε οι υπολοιποι τις ωρες μου και θα μου δινεται και τον μισθο μου γιατι ειμαι πιο ξυπνιος/α"..οποιος θελει και επιχειρει να κινητοποιησει κι αλλους σε αγωνες θα ειναι για ολους οχι για την παρταρα του και μονο ..αν καποιοι το να μην ειμαστε κοροιδα το βαφτιζουν κακια οπως στο συντομο παρελθον-2-3μνμ παραπανω- ας ειναι μπορουμε να ζησουμε με την ανυποστατη κριτικη τους...ισως οπως ειπαν αλλωστε να ειμαστε και κοντα στον τοπο μας ή και μεσα σε αυτον οποτε δεν πολυκαιγομαστε ..ισως παλι ειμαστε μακρια αλλα μας αρεσει εκει που ειμαστε οποτε παλι ουτε κρυο ουτε ζεστη...μπορει παλι εφοσον δεν εχουμε 4 παιδια το ιδιο να μας κανει αυτο το ψηφισμα οποτε γιατι να κουνηθω αφου προσωπικα δεβν εχω οφελος κανενα ουτε καν ελπιδα;;πολλα μπορει να ισχυουν.....αυτοι ομως που εχουν το πραγματικο και σοβαρο προβλημα αν θελουν να υπαρχει πιθανοτητα να το λυσουν καλο θα ηταν να επικαλεστουν το ομαδικο πνεευμα και την συνεργασια..με τον παρτακισμο , τον εγωκεντυρισμο, τον εγωισμο και την κουτοπονηρια πιστευω κι ευχομαι δεν θα φτασουν πολυ μακρια ..
Ικανοποιηση του αιτηματος μπορει να μην εχεις ουτε μετα από δυο χρονια..τι θα αλλαξει αν οπως λες το υπουργειο δωσει λιγες αποσπασεις η μεταθεσεις..απλα κανεις τη προσπαθεια σου και οτι γινει..Οσοι δε συμφωνουν με το συγκεκριμένο ψήφισμα και θελουν να διεκδικήσουν μείωση της διετίας που είναι και το ζητούμενο στελνουν επιστολή στη υπουργο για να πρωτοκολληθεί τουλάχιστον αυτό είδα πως κάνουν τώρα..Συμφωνώ σε αυτό που λες να γίνει κάτι συλλογικά και να μην υπάρξουν εξαιρέσεις.Ετσι και αλλιώς σύμφωνα με τη μοριοδότηση και το κανονισμό αυτοι που εχουν παιδια θα μοριοδοτηθουν.Το ζητουμενο νομίζω ειναι οποιος επιθυμεί να γίνει μείωση της υπηρετησης να ενημερωθεί ότι έχει ξεκινήσει μια προσπαθεια..
μεχρι προτινος εξαιρουνταν...και ειπα κιολας σε προηγουμενο μνμ οτι το αναφερω ως παραδειγμα..κι επισης λεμε τι ζητανε , οχι τι αλλαξε , γατι στο προσφατο παρελθον αλλαξε αυτο...τελοσπαντων δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω .ειπα αυτα που πιστευω , ας πραξει ο καθενας οτι θελει.
Και μια ερώτηση-απορία νεοδιόριστου: ξέρει κανείς αν είναι αλήθεια ότι οι νεοδιόριστοι δεν μπορούν να πάρουν οργανική θέση σε καλλιτεχνικά και μουσικά σχολεία;
Ναι. Οι μεταθέσεις σε μουσικά και καλλιτεχνικά γίνονται ξεχωριστά. Πρέπει να έχει υπηρετηθεί η οργανική θέση και να υπάρχει και 5ετής προϋπηρεσία.
84 ώρες διδασκαλίας = 1 μήνας προϋπηρεσία
Ναι ...
Προσοχή τι απαντάμε. Το 84 είναι σίγουρα λάθος.Για προϋπηρεσία μέχρι 31/08/2013 ο αριθμός είναι 87,5. Μετά είναι 95,83. Μιλάμε για βθμια.
Η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ μετά το 2013 μετράει για ΜΚ;
Γιατι μετραει η προυπηρεσια αυτη;