Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνω αφού διοριστώ. Οποιος έχει χρόνο ας μου απαντήσει. 1) Αν με διορίσουν π.χ Σε νησί κυκλάδων την πρώτη χρονιά και μετά θέλω να πάρω μετάθεση κάπου κιοντά σε Θεσσαλονικη κάνω αίτηση μετάθεσης το Νοέμβριο ;2) Η αίτηση οριστικής τοποθέτησης τι είναι και πότε την κάνω; 3) Αφου θα θέλω να φύγω απο Κυκλάδες δεν κάνω καθόλου αίτηση οριστικής τοποθέτησης αλλά μόνο αίτηση μετάθεσης ;4) Πόσο εύκολο θα είναι να έρθω κοντά στη θεσσαλονική; και μια ώρα δρόμος με το αμάξι δεν με πειράζει αρκει να μην χρειάζεται μετακόμιση. 5) Αν π.χ συγκεντρώσω τα μόρια για Κιλκις (φέτος ηταν γυρω στο 15) παίρνω σίγουρα μετάθεση ή μπορει να μην την πάρω κι ασ πιάνω τα μόρια; 6) Κι αν δεν πάρω τελικά μετάθεση θα είμαι στο ίδιο σχολείο που ήμουν και την πρώτη χρονιά;7) Απόσπαση είναι πολύ δύσκολο να πάρω μετά ; Εχω ένα παιδι. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις
Και κάτι άλλο παιδιά<αν ασ πουμε βάλω στην αίτηση μετάθεσης πρώτη επιλογη κιλκις και ανεβει τελικα η βάση και δεν το πιασω θα με πάρουν στην δευτερη ή στην τριτη επιλογη μου κτλ η δε θα με παρουν καθολου
Είμαι φιλόλογος. Δηλαδη την πρώτη χρονια δε θα κάνω αίτηση για οριστικη τοποθέτηση;
να ρωτησω και κατι άλλο βρε παιδιά Οταν θα βγει η εγκυκλιος μεταθεσεων βγαζουν και τις περιοχες με τα κενα η δηλωνεις ετσι στα τυφλα.Μπορει δηλαδη να δηλωσεις μια περιοχη που δεν εχει κενο οποτε τζαμπα την δηλωσες