Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!είμαι κ εγώ απο τους νεοδιοριζόμενους.....διορίστηκα στο ηράκλειο κρήτης, πράγμα που σημαίνει πολυ λίγα μόρια....1 για την ακρίβεια!είμαι απο αθήνα και θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν, τί μπορώ να κάνω για φύγω αφού βέβαια πρώτα κάτσω να κάνω την οργανική μου...με τόσα λίγα μόρια τι γίνεται?υπάρχει πιθανότητα να πάω αθήνα ή σε γύρω περιοχές σε λιγότερο απο δέκα χρόνια??ειμαι δευτεροβάθμια κ στην ειδικότητα μου είμαστε λίγοι
Απο νομικης πλευρας υφισταται δυνατοτητα μιας τετοιας μετακινησης (αποσπασης) αλλα οχι στο πλαισιο ενος Πυσδε, αλλα στο πλαισιο μιας ολοκληρης Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης με αποφαση του ΑΠΥΣΔΕ πχ υπαγεται καποιος οργανικα στο Πυσδε Κυκλαδων και επειδη πλεοναζει και υπαρχουν λειτουργικα κενα στο Πυσδε Δωδεκανησου, ο Περιφερειακος Διευθυντης Εκπ/σης Νοτιου Αιγαιου (Περιφερειακη Διευθυνση την οποια συναπαρτιζουν τα Πυσδε Κυκλαδων & Δωδεκανησου) τον αποσπα στη Δωδεκανησο με ή χωρις δικη του αιτηση αποσπασης.Απο πρακτικης πλευρας δεν εχω υποψη καμια τετοια περιπτωση και σιγουρα αποτελει πολυ σπανιο φαινομενο και δυσκολα βρισκει εφαρμογη μια τετοια δυνατοτητα.