*

Ψηφοφορία

Τι λέτε για τον Κούγια; Θα τα καταφέρουμε; (Για όλες τις κατηγορίες).

Ναι
12 (37.5%)
Όχι
20 (62.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 32

Αποστολέας Θέμα: Απορίες νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 141790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απορίες νεοδιόριστων
« Απάντηση #434 στις: Αυγούστου 24, 2009, 07:25:13 pm »
παιδια καλησπερα. να ρωτησω λιγακι οποιον γνωριζει. Εστω οτι καποιος ειναι νεοδιοριστος στην β ΚΟΡΙΝΘΟΥ, μπορει για λογους αναγκης της υπηρεσιας να διατεθει εξ ολοκληρου (με διαθεση απο το πυσδε) στην α κορινθου? και αν ναι  τα μορια ποιας περιοχης θα παιρνει?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2009, 07:57:09 pm από BELLISSIMA »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:26:41 »

Αποσυνδεδεμένος ritaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Αυγούστου 24, 2009, 07:53:22 pm »
Για ''λόγους ανάγκης της υπηρεσίας'' όλα γίνονται και παίρνεις τα μόρια της β΄ κορίνθου!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Αυγούστου 24, 2009, 07:56:21 pm »
 ευχαριστω παρα πολυ ritaki.ειναι σιγουρο αυτο?υπαρχει σχετικη νομοθεσια? επισης θεμελιωνω και δικαιωμα μεταθεσης?

Αποσυνδεδεμένος marilia83

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 09:52:46 pm »
καλησπέρα!είμαι κ εγώ απο τους νεοδιοριζόμενους.....διορίστηκα στο ηράκλειο κρήτης, πράγμα που σημαίνει πολυ λίγα μόρια....1 για την ακρίβεια!είμαι απο αθήνα και θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν, τί μπορώ να κάνω για φύγω αφού βέβαια πρώτα κάτσω να κάνω την οργανική μου...με τόσα λίγα μόρια τι γίνεται?υπάρχει πιθανότητα να πάω αθήνα ή σε γύρω περιοχές σε λιγότερο απο δέκα χρόνια?????ειμαι δευτεροβάθμια κ στην ειδικότητα μου είμαστε λίγοι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:26:41 »

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 10:32:59 pm »
καλησπέρα!είμαι κ εγώ απο τους νεοδιοριζόμενους.....διορίστηκα στο ηράκλειο κρήτης, πράγμα που σημαίνει πολυ λίγα μόρια....1 για την ακρίβεια!είμαι απο αθήνα και θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν, τί μπορώ να κάνω για φύγω αφού βέβαια πρώτα κάτσω να κάνω την οργανική μου...με τόσα λίγα μόρια τι γίνεται?υπάρχει πιθανότητα να πάω αθήνα ή σε γύρω περιοχές σε λιγότερο απο δέκα χρόνια?????ειμαι δευτεροβάθμια κ στην ειδικότητα μου είμαστε λίγοι

να φυγεις με... 3 μορια??? χαχαχα!!! οτι ειδικοτητα κ να εισαι (που δεν αναφερεις ειδικοτητα) ειναι σιγουρο οτι αθηνα δεν πιανεις παρα σε καμια πενταετια κ αν εισαι τυχερη (αναλογα με την ειδικοτητα). κατσε μια χρονια, θα δεις οτι ειναι τελεια εδω... δεν θα θελεις να γυρισεις πισω! ασε που με 20 ευρω πηγαινεις αν πασα στιγμη αθηνα.
αυτο που ισως μπορεις να κανεις - ας με βοηθησουν οι παλιοτεροι - ειναι να ζητησεις αποσπαση εντος πυσδε, στη β ηρακλειου που δινει πιο πολλα μορια. αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους νεους - τωρα γινονται οι συνεδριασεις του πυσδε.
οπως κ να ναι, ρωτα, στη δευτεροβαθμια ειναι πολυ εξυπηρετικα τα παιδια κ θα σου βρουν καποια λυση. τι ειδικοτητα εισαι? μπες κ δες τις βασεις μεταθεσης κ πραξε αναλογως.

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 12:09:41 am »
Μπορεις να ζητησεις να τοποθετηθεις στην αχανη
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:45:21 pm »
Damien, αν η συναδελφος παρει αποσπαση στη β ηρακλειου θα παιρνει τα μορια της β' αλλα θα χρωσταει την οργανικη της?Ποτε μπορει να το κανει αυτο, τωρα με τις αποσπασεις νεοδιοριστων? Δεν θα ηταν πιο ευκολο να ζητησει διαθεση απο το πυσδε στη β ηρακλειου?

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 03:48:21 pm »
Ως νεοδιοριστη δεν θα παρει εσωτερικη αποσπαση αλλα προσωρινη τοποθετηση. Ειναι στην ευχερεια του εκαστοτε Πυσδε να τοποθετει προσωρινα τους νεοδιοριστους οχι μονο στην περιοχη που διοριζονται οργανικα, αλλα στο συνολο των περιοχων μεταθεσης που ανηκουν στην αρμοδιοτητα του αναλογα με τις υπηρεσιακες αναγκες του. Αν τοποθετηθει προσωρινα στη
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος alexcat

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 06:00:09 pm »
Damien, να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι μια που φαίνεται ότι τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα. Θα μπορούσε ένα ΠΥΣΔΕ να σε τοποθετήσει όχι μόνο στη

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 06:36:42 pm »
Απο νομικης πλευρας υφισταται δυνατοτητα μιας τετοιας μετακινησης (αποσπασης) αλλα οχι στο πλαισιο ενος Πυσδε, αλλα στο πλαισιο μιας ολοκληρης Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης με αποφαση του ΑΠΥΣΔΕ πχ υπαγεται καποιος οργανικα στο Πυσδε Κυκλαδων και επειδη πλεοναζει και υπαρχουν λειτουργικα κενα στο Πυσδε Δωδεκανησου, ο Περιφερειακος Διευθυντης Εκπ/σης Νοτιου Αιγαιου (Περιφερειακη Διευθυνση την οποια συναπαρτιζουν τα Πυσδε Κυκλαδων & Δωδεκανησου) τον αποσπα στη Δωδεκανησο με ή χωρις δικη του αιτηση αποσπασης.
Απο πρακτικης πλευρας δεν εχω υποψη καμια τετοια περιπτωση και σιγουρα αποτελει πολυ σπανιο φαινομενο και δυσκολα βρισκει εφαρμογη μια τετοια δυνατοτητα.

La Resa Dei Conti

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 06:46:49 pm »
για να σε διαθεσει το πυσδε σε ενα   αλλο σχολειο απ' αυτο που εχεις τοποθετηθει ως νεοδιοριστος, θα πρεπει να κανεις καποια ενεργεια απο μονος σου ή το κανει αυτοβουλως το πυσδε?

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 08:57:15 pm »
Επειδη εν μερει προσυπογραφω τη ντεριντιανη κριτικη επι της μεταφυσικης της παρουσιας και των οπτικοθεωρητικων δεισιδαιμονιων της δυτικης λογοκρατιας θα μιλησω παραδειγματικα και ουχι θεωρητικα.

Το Πυσδε Ηρακλειου θα τοποθετησει τους νεοδιοριστους της Α Ηρακλειου στην....Α Ηρακλειου και αν του περισσεψουν καμποσοι και υπαρχουν λειτουργικα κενα στη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 07:42:59 pm από Damien »

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος alexcat

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:08:54 am »
Απο νομικης πλευρας υφισταται δυνατοτητα μιας τετοιας μετακινησης (αποσπασης) αλλα οχι στο πλαισιο ενος Πυσδε, αλλα στο πλαισιο μιας ολοκληρης Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης με αποφαση του ΑΠΥΣΔΕ πχ υπαγεται καποιος οργανικα στο Πυσδε Κυκλαδων και επειδη πλεοναζει και υπαρχουν λειτουργικα κενα στο Πυσδε Δωδεκανησου, ο Περιφερειακος Διευθυντης Εκπ/σης Νοτιου Αιγαιου (Περιφερειακη Διευθυνση την οποια συναπαρτιζουν τα Πυσδε Κυκλαδων & Δωδεκανησου) τον αποσπα στη Δωδεκανησο με ή χωρις δικη του αιτηση αποσπασης.
Απο πρακτικης πλευρας δεν εχω υποψη καμια τετοια περιπτωση και σιγουρα αποτελει πολυ σπανιο φαινομενο και δυσκολα βρισκει εφαρμογη μια τετοια δυνατοτητα.

Damien, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ρώτησα γιατί από την Α΄Λακωνίας μου είπαν πως αν δεν υπάρχουν κενά και στη

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:55:33 am »
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι λογω της ειδικοτητας σου θα προτιμησουν να σε κρατησουν εντος νομου και να σε διαθεσουν ολικα στην Α/θμια εφοσον υπαρχει κενο (κατι θα βρεθει γιατι οι αγγλικων εν γενει διοριζονται στην παραγωγικη τους ηλικια και συχνα φευγουν με αδειες λοχειας, κυησης, ανατροφης κτλ με αποτελεσμα να προκυπτουν αρκετα λειτουργικα κενα). Τωρα αν σε βολευει να πας βορειοτερα στην Περιφερεια Πελοποννησου δεν χανεις τιποτα να πας να το ζητησεις.

La Resa Dei Conti

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32923
  • Τελευταία: Katsal
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185493
  • Σύνολο θεμάτων: 19495