0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή που θα μας δώσει το πιστοποιητικό πρέπει να είναι απαραίτητα στην περιοχή που διοριστήκαμε?η μπορούμε να πάμε όλα αυτά ακτινογραφίες και λοιπά και από τώρα εκεί που μένουμε ή σε κοντινές επιτροπές
Ρώτησα σήμερα για το πιστοποιητικό υγείας.Ενώ την προηγούμενη φορά μου ζήτησαν μόνο ακτινογραφία θώρακοςαυτή τη φορά μου ζήτησαν τα εξής:1) Ακτινογραφία θώρακα - Γνωμάτευση.2) 3 Φωτογραφίες.3) Γενική Αίματος - Σάκχαρο - Ουρία - Τρανσαμινασες - Δείκτες Ηπατίτιδας.4) Ψυχιατρική Εξέταση.Συνολικό Κόστος 61,47
Συγχωρέστε την άγνοια μου αλλά οι εξετάσεις ούρων γιατί γίνονται; Για τις ψυχιατρικές μπορώ να το καταλάβω καθώς υπάρχουν πολλοί μη ακατάλλλοι να διδάξουν αφού νοσούν πνευματικά αλλά τις υπόλοιπες δεν τις καταλαβαίνω με τίποτα.
Τέλος πάντνω αφού έβγαλα πιστοποιητικό υγείας χωρίς ψυχίατρο τι με νοιάζει;
H 1οβαθμια υγειονομική επιτροπή της Σύρου πάντως ζητάει βεβαιώσεις από 9 ειδικότητες γιατρών! (Σήμερα πήρα την 9η!!! )
Εγώ πάντως έβγαλα πιστοποιητικό υγείας στη Θεσσαλονίκη μόνο με ακτινιγραφία θώρακος και εξέταση ούρων. Το πιστοποιητικό λέει ότι είμαι κατάλληλος για διορισμό στο δημόσιο και ούτε καν αναφέρει ποιες εξετάσεις έκανα. Αυτό θα τους δώσω και να τους αρέσει. Σιγά μην τρέχω σε ψυχίατρους .
Ακριβώς το ίδιο θα κάνω και εγώ. Δε νομίζω να μας δημιουργηθεί πρόβλημα στη δευτεροβάθμια διεύθυνση που θα παρουσιαστούμε.Σωστά;
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 18, 2006, 09:16:35 pmΑκριβώς το ίδιο θα κάνω και εγώ. Δε νομίζω να μας δημιουργηθεί πρόβλημα στη δευτεροβάθμια διεύθυνση που θα παρουσιαστούμε.Σωστά; Κανένα απολύτως πρόβλημα αφού το πιστοποιητικό υγείας είναι ένα και το αυτό, άσχετα από το ποια πρωτοβάθμια επιτροπή θα το εκδόσει. Απλά ανάλογα με την περιοχή διαφέρουν οι εξετάσεις που πρέπει να κάνεις για να περάσεις από την επιτροπή! Τις εξετάσεις δηλαδή τις καθορίζει η εκάστοτε επιτροπή, η οποία εκδίδει και το πιστοποιητικό, και όχι η αντίστοιχη δευτεροβάθμια διεύθυνση. Την δευτεροβάθμια την ενδιαφέρει απλά να προσκομήσεις το πιστοποιητικό
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Αυγούστου 18, 2006, 06:21:07 pmH 1οβαθμια υγειονομική επιτροπή της Σύρου πάντως ζητάει βεβαιώσεις από 9 ειδικότητες γιατρών! (Σήμερα πήρα την 9η!!! )Υπερβολεςςςςςςς!!!!9 βεβαιωσεις??πανε καλα?