0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Iaki στις Μαΐου 24, 2012, 02:58:13 pmκαλησπέρα!!τι προτείνετε για την τελευταία διδακτική ώρα σήμερα; δεδομένου ότι έχουν διαβάσει τα πάντα και σε περίπτωση που δεν έχουν απορίες... τι τους λέτε την τελευταία στιγμή;;;; ;;;;Που θα πανε διακοπες φετος? Πως λογαριάζουν να περασουν το καλοκαιρι? Πως αισθανονται τωρα που τελειωσαν το σχολειο? Τι ονειρα εχουν? Πότε πηγαν τελευταια φορα σε μπαρακι?Ποια θεση θα παρει η Ελλαδα στη Γιουροβιζιον, Πως ειναι η ψυχολογια τους (εκτος απο το αγχος των εξετασεων) Τι ερωτηματα τους δημιουργει η νεα "φαση" της ζωης που μπαίνουν κλπ κλπΠαντως ο,τιδήποτε αλλο ΕΚΤΟΣ απο εξετασεις.
καλησπέρα!!τι προτείνετε για την τελευταία διδακτική ώρα σήμερα; δεδομένου ότι έχουν διαβάσει τα πάντα και σε περίπτωση που δεν έχουν απορίες... τι τους λέτε την τελευταία στιγμή;;;; ;;;;
Προσφγικούς νομίζω και εγώ ή Εγγονόπουλος-Αναγνωστάκης. Αλλά πιο πολύ τείνω στο πρώτο. Δεν ξέρω... λέτε να μάθουμε όπως πέρσι από το βράδυ που μπήκε στην επιτροπή Καψωμένος;
Συνάδελφοι ,ο Μουλλάς έχει γυρίσει στο υπουργείο από τον Μάρτη .Αυτός έβαλε και το θέμα της έκθεσης και αυτός που θα βάλει και .....Παπαδιαμάντη αύριο !Καλή επιτυχία στους μαθητές σας .
Παράθεση από: dina 94 στις Μαΐου 24, 2012, 09:42:29 pmΣυνάδελφοι ,ο Μουλλάς έχει γυρίσει στο υπουργείο από τον Μάρτη .Αυτός έβαλε και το θέμα της έκθεσης και αυτός που θα βάλει και .....Παπαδιαμάντη αύριο !Καλή επιτυχία στους μαθητές σας . γύρισε από τους νεκρούς εννοείς;;;;