0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μεγάλο βατερλο στο βαθμολογικό γίνεται στη
Nαι, αποδεκτό! Συζητήθηκε στο βαθμολογικό.Εάν θα γίνει αποδεκτό ή όχι εξαρτάται από το βαθμολογικό κέντρο που θα διορθωθεί το γραπτό. Στις ενδεικτικές απαντήσεις που έδωσε η Κ.Ε.Ε δεν αναφέρεται, γράφει βέβαια στο τέλος κ.α. Συγκεκριμένα:Διαφορές: α)Πρωταγωνιστές: Άνδρας-Γυναίκα, β)Συνθήκες ακρόασης ήχου, γ)τόπος:θάλλασσα-στερια, δάσος, δ)πηγή και ποιότητα του ήχου, κ.α... Στον παρελθόν συντονιστής μού είχε πει ότι σιγουρα αποδεκτές είναι οι απαντήσεις που δίνει η Κ.Ε.Ε, για τις υπόλοιπες την απόφαση την παίρνει το βαθμολογικό. Προσωπικά θα τη δεχόμουνα ή θα το συζητούσα πρώτα με τους υπεύθυνους του βαθμολογικού.
Παράθεση από: Gwgaki στις Μαΐου 23, 2013, 05:33:57 pmΠαράθεση από: Gwgaki στις Μαΐου 22, 2013, 05:18:56 pmΕίναι αποδεκτή από τους διορθωτές ως διαφορά η επισήμανση ότι ενώ ο Κρητικός [22] τελειώνει με λιτό και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις τρόπο, το απόσπασμα από το παράλληλο κείμενο τελειώνει με την έκφραση των συναισθημάτων της ηρωίδας;;;Κανείς;;;;;;ωραία! Ευχαριστώ!Nαι, αποδεκτό! Συζητήθηκε στο βαθμολογικό.
Παράθεση από: Gwgaki στις Μαΐου 22, 2013, 05:18:56 pmΕίναι αποδεκτή από τους διορθωτές ως διαφορά η επισήμανση ότι ενώ ο Κρητικός [22] τελειώνει με λιτό και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις τρόπο, το απόσπασμα από το παράλληλο κείμενο τελειώνει με την έκφραση των συναισθημάτων της ηρωίδας;;;Κανείς;;;;;;
Είναι αποδεκτή από τους διορθωτές ως διαφορά η επισήμανση ότι ενώ ο Κρητικός [22] τελειώνει με λιτό και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις τρόπο, το απόσπασμα από το παράλληλο κείμενο τελειώνει με την έκφραση των συναισθημάτων της ηρωίδας;;;
Η διάρκεια του ήχου από το βράδυ ως το πρωί θεωρείται ομοιότητα;
Με μια πρώτη ματιά, θεωρώ ότι είναι αρκετά εύκολα. Και, όπως είπε και η συνέδελφος πιο πάνω, αν δεν ξέρουν κι αυτά, δεν τους σώζει τίποτα.
Να ρωτήσω:ο στιχος 30 :σε ψηλούς βράχους κι άγριους...: θεωρείτε ότι ειναι προσωποποίηση των βράχων;