Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: cookie2 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 09:18:22 pmγινεται καποιος να τα παρακοπουθησει στην πολη που μενει και οχι στην πολη που ειναι το σχολειο (σε αλλο νομο) ; δυστυχώς δεν αποφασίζεις εσύ για αυτό...δεν πάει με το που μένεις αλλά με το σχολείο που ανήκεις....και ειδικότερα στο νομό που είσαι επιλέγεται ένα μέρος για όλους
γινεται καποιος να τα παρακοπουθησει στην πολη που μενει και οχι στην πολη που ειναι το σχολειο (σε αλλο νομο) ;
Εμένα πάντως σήμερα μου έδωσε ένα χαρτί η διευθύντριά μου το οποίο είχε σταλεί από το ΠΕΚ που υπάγεται το σχολείο. Είμαι στην Α Αθήνας και το σχολείο υπάγεται στο 1ο ΠΕΚ Αθήνας. Το χαρτί έγραφε ότι είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση για νεοδιόριστους και αναπληρωτές και έλεγε να μπω στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα του ΠΕΚ, να συμπληρώσω την αίτηση και να την στείλω στο αντίστοιχο e-mail που μου δίνανε. Για επιπτώσεις όσον αφορά τους αναπληρωτές δεν έχω ακούσει κάτι.
ΔΕΣ ΑΥΤΟ:http://5grpe-a-athin.att.sch.gr/ypovoliaiteisepimorf.doc
Lila 76 και εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω. Λογικά αφού θα έχουν τα ατομικά μας στοιχεία θα μας ειδοποιήσουν. Τώρα, θα μας ειδοποιήσουν στο e-mail μας ή μέσω των σχολείων; Ποιός ξέρει.... εσύ πάντως να έχεις το νου σου. Τώρα λογικά το πρόγραμα των επιμορφώσεων θα πρέπει να το βγάλουν στην ιστοσελίδα του 1ου ΠΕΚ Αθήνας. Να κοιτάς συχνά την ιστοσελίδα τους, αυτό θα κάνω και εγώ.