Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 21, 2010, 09:57:50 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 08:48:51 pmδηλαδη νεοδιοριστος με 24+ προυπηρεσια δεν συμμετεχει παρα μονο στην α φαση; αυτο δε βγαινει σα συμπερασμα;Ακριβώς αυτό. Αλλά και 8 μήνες να έχεις πάλι το ίδιο συμβαίνειαρα μενει να διευκρινιστουν 2 πραγματα:αν δεν παω φετος, εχω κυρωσεις;και δευτερον, αν παω φετος, του χρονου δεν ξαναπαω, αφου θα εχω κανει την α φαση;
Παράθεση από: physikos13 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 08:48:51 pmδηλαδη νεοδιοριστος με 24+ προυπηρεσια δεν συμμετεχει παρα μονο στην α φαση; αυτο δε βγαινει σα συμπερασμα;Ακριβώς αυτό. Αλλά και 8 μήνες να έχεις πάλι το ίδιο συμβαίνει
δηλαδη νεοδιοριστος με 24+ προυπηρεσια δεν συμμετεχει παρα μονο στην α φαση; αυτο δε βγαινει σα συμπερασμα;
Με τις απεργίες στα λιμάνια τώρα τι θα γίνει; Εμείς για να προλάβουμε τα ΠΕΚ της Παρασκευής, θα έπρεπε να φύγουμε αύριο το μεσημέρι. Δε θα' πρεπε να γίνει αναδιαμόρφωση του προγράμματος έστω και τώρα; Αν χάσω 4 ώρες την Παρασκευή, συν τις 4 ώρες που είχα χάσει πάλι την προηγούμενη φορά λόγω απαγορευτικού, υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τη βεβαίωση; Φαντάζομαι στη θέση τη δική μου βρίσκονται πολλοί συνάδελφοι.
Στο δικό μας το ΠΕΚ, πάντως, η κυρία που είναι υπεύθυνη μάς είπε ότι αν του χρόνου περιμένετε διορισμό, καλό είναι να τα κάνετε, διότι υπάρχουν, λέει, ορισμένες ΔΔΕ, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο διορισμό!
Μαζί σου. Απλώς το παρέθεσα, για να επισημάνω τι παραπληροφόρηση υπάρχει.
το ζητημα ειναι οτι ρωτησα για τα ΠΕΚ, μου ειπαν οτι εχουν ηδη ξεκινησει, αλλα εμενα δεν με ειδοποιησε κανενας και μετα μου λεει ο συμβουλος οτι απο τον επομενο διαγωνισμο ΑΣΕΠ θα ζητανε τετοια βεβαιωση για να λαβεις μερος
δεν ισχυει?