Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι για αναπληρωτές, ωρομίσθιους και αδιόριστους. Στην πραγματικότητα, είναι μια επιμόρφωση στα παιδαγωγικά, στο γνωστικό αντικείμενο και τη διδακτική του.
Συνάδελφοι καλημέρα. Δεδομένου ότι έχω παρακολουθήσει την Α' Φάση και έχω 4 μήνες διδακτική προϋπηρεσία στη β'βαθμια και 5 μήνες στα δημόσια ΙΕΚ (μεταδευτεροβάθμια) πριν να διοριστώ, τη γλυτώνω?Ή πρέπει να τα παρακολουθήσω?Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?Ευχαριστώ πολύ...
Εγώ δεν έχω παρακολουθήσει ούτε την πρώτη (Μήπως να πάω κατευθείαν στη δεύτερη φάση για να ξεμπερδεύω; )
Παράθεση από: Kilgore στις Ιανουαρίου 12, 2008, 07:53:40 pmΕγώ δεν έχω παρακολουθήσει ούτε την πρώτη (Μήπως να πάω κατευθείαν στη δεύτερη φάση για να ξεμπερδεύω; )Θα πρέεπι να παρακολουθήσεις τα ΠΕΚ γιατι θεωρητικά είναι ένα από τα 3 κριτήρια μόνιμου διορισμού ( 1. έκθεση του διευθυντή περι ικανότητας, 2. δύο χρόνια προυπηρεσίας ως μόνιμος 3. παρακολούθηση ΠΕΚ)Παρόλαυτα ούτε εγώ τα είχα παρακολουθήσει τα τα παρακολούθησα την 2η χρονια και έτσι γλίτωσα την β και γ φάση γιατι πλέον είχα την απαιτούμενη προυπηρεσία για να τα γλιτώσω Τώρα υπάρχουν"φήμες¨ότι κάποιοι δεν τα παρακολουθούν καθόλου, τι να πώ εγώ ήθελα να ήμουν τυπικός