Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα leti77! Οταν ρωτησα μου ειπαν οτι οι συζυγοι στρατιωτικων και γενικα ενστολων δικαιουνται αποσπαση και οτι την παιρνουν σχετικα ευκολα σε σχεση με τους υπολοιπους.Αυτο που μου ανεφεραν ειναι οτι ισως χρειαστει να μεινω στον τοπο που διοριστηκα το πολυ 2 μηνες αλλα οτι θα την παρω τελικα.Νομιζω οτι υπαρχει και καποιος νομος σχετικος, το ειχα διαβασει στο forum. Ψιλοαγχωθηκα τωρα. Αν γνωριζει καποιος αλλος περισσοτερα για το θεμα ας μας ενημερωσει.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΚ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ 25/08 ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
Να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι για τα ΠΕΚ?Γίνεται να παρακολουθήσω την
Παράθεση από: ntina στις Αυγούστου 04, 2008, 11:13:14 amΚαλημερα leti77! Οταν ρωτησα μου ειπαν οτι οι συζυγοι στρατιωτικων και γενικα ενστολων δικαιουνται αποσπαση και οτι την παιρνουν σχετικα ευκολα σε σχεση με τους υπολοιπους.Αυτο που μου ανεφεραν ειναι οτι ισως χρειαστει να μεινω στον τοπο που διοριστηκα το πολυ 2 μηνες αλλα οτι θα την παρω τελικα.Νομιζω οτι υπαρχει και καποιος νομος σχετικος, το ειχα διαβασει στο forum. Ψιλοαγχωθηκα τωρα. Αν γνωριζει καποιος αλλος περισσοτερα για το θεμα ας μας ενημερωσει.Μην αγχώνεσαι είμαι και εγω στη ίδια θέση μ'εσένα και όντως υπάρχει κάποιος νόμος!!Φέτος είπαν οτι οι αποσπάσεις των νεοδιόριστων θα βγουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη γι'αυτο και μου κάνει εντύπωση που είπες για 2 μήνες!!
Για το πρωτο δεκαημερο μου ειπαν στην αρχη και εμενα αλλα μετα μου τονισαν οτι στην χειροτερη περιπτωση να παραμεινω 2 μηνες.