Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sx στις Αυγούστου 11, 2008, 07:32:11 pmδεν παρουσιαζεσαι στο σχολειο, εφοσον εισαι στα πεκ απαλλασεσαι απο τα καθηκοντα σου στο σχολειο.Οκ σ' ευχαριστώ πολυ!!
δεν παρουσιαζεσαι στο σχολειο, εφοσον εισαι στα πεκ απαλλασεσαι απο τα καθηκοντα σου στο σχολειο.
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 11, 2008, 05:00:01 pmΕίναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που συμβαίνει με τα ΠΕΚ φέτος. Άκου εκεί η οικονομική αδυναμία δεν είναι σοβαρή δικαιολογία για αλλαγή περιοχής. Ειλικρινά πως το δεχόμαστε έτσι. Κι εμένα έτσι μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να μου αλλάξουν τόπο αλλά επέμενα και έκανα αίτηση. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι και δεν τους κατακλύσουμε με αιτήσεις δεν πρόκειται κανείς να μας πάρει στα σοβαρά.Αντισταθείτε συνάδελφοι δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τα πάντα με παθητικότητα και υποτακτικότητα.mat την αιτηση που λες,πού την εκανες??Στο ΠΕΚ της περιοχης σου??
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που συμβαίνει με τα ΠΕΚ φέτος. Άκου εκεί η οικονομική αδυναμία δεν είναι σοβαρή δικαιολογία για αλλαγή περιοχής. Ειλικρινά πως το δεχόμαστε έτσι. Κι εμένα έτσι μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να μου αλλάξουν τόπο αλλά επέμενα και έκανα αίτηση. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι και δεν τους κατακλύσουμε με αιτήσεις δεν πρόκειται κανείς να μας πάρει στα σοβαρά.Αντισταθείτε συνάδελφοι δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τα πάντα με παθητικότητα και υποτακτικότητα.
Οκ mat!Ευχαριστω πολυ..Αληθεια,τι πιθανοτητες δινεις να γινει δεκτη η αιτηση σου?
Χρυσώ, μήπως μπορείς να γίνεις πιο αναλυτική.Δηλαδή άλλαξες τόπο παρακολούθησης των ΠΕΚ; Απλά τους το είπες, δεν έκανες αίτηση; Για πες τι ακριβώς έκανες να το κάνω και εγώ!