0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειμαι υπέρ αυτής της αξιολόγησης, απλώς ρωτάω πως θα αντιδράσουμε πρακτικα;
Πρακτικά, η κάθε ΕΛΜΕ κηρύσσει απεργία, και πρέπει η ακατανόμαστη να κάνει τόσα δικαστήρια όσες και οι ΕΛΜΕ της Ελλάδος.
αντί να καταφεύγετε σε λογοπαίγνια απαντήστε μου την άλλη εβδομάδα οπότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για την κατάθεση προσόντων πόσοι από εσάς θα μποϊκοτάρετε τοι σύστημα με το να μην καταθέσετε χαρτιά ''μαζικά'' και πόσοι δεν θα έλθετε...στο ραντεβού με τον αξιολογητή...τα άλλα ειναι λόγια του αέρα...όσο για τη ΔΑΚΕ μιλάμε για συνδικαλιστές....
δε γνωρίζετε πως οι μαθητές δεν επιλέγουν το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσουν;; Εγγράφονται στο σχολείο της περιοχής όπου διαμένουν
Τώρα, θέλω να γράψω για κάποιους που αν και δηλώνουν παλαιοί εκπαιδευτικοί, δε γνωρίζετε πως οι μαθητές δεν επιλέγουν το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσουν;; Εγγράφονται στο σχολείο της περιοχής όπου διαμένουν
Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης είναι προσωπικό ή δημοσιεύεται καπου; Δηλαδή μαθαίνει όλη η διεύθυνση ότι είσαι μη ικανοποιητικος και γίνεσαι ρεζίλι. Το μαθαίνουν και τα παιδιά και στιγματίζεται ανεπανόρθωτα. Δεν σώζεται με κανένα σεμινάριο ΙΕΠ
2) Στο βίντεο αναφέρει ξεκάθαρα ότι πιστεύει ότι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ανήκει στην κατηγορία του ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ και πάνω! Δεν ξέρω αν το είπε για καλό αυτό αλλά καθόλου καλό δεν ακούγεται. Δηλαδή το 70% είναι Ικανοποιητικό και το 30% Πολύ καλό;
3) Στην αρχή ήταν κατηγορηματικός ότι έχει γίνει Σύσταση στους Συμβούλους μετά από ενημέρωση για την δημιουργία Θετικού κλίματος στην πρώτη συνάντηση Συμβούλου - Εκπαιδευτικού.
Πράγματι, της περιοχής όπου διαμένουν. Ή "διαμένουν". Για εικονικά μισθωτήρια κατοικιών, που επί σειρά ετών θρέφουν ολόκληρες δημοτικές κοινότητες με "καλά σχολεία", έχετε ακούσει κάτι;Επίσης, το "δεν επιλέγουν σχολείο" οι μαθητές, ισχύει σήμερα. Αν κρίνουμε από την προβοκατόρικη ερώτηση του Πορδοσάλτε, και από την σαφώς ανοιχτή σε ερμηνείες μονολεκτική απάντηση της υπουργού, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα ισχύει και αύριο. Πολλώ δε μάλλον όταν ήδη με την "αξιολόγηση" των σχολείων -για να μην πω καν των εκπαιδευτικών- ανοίγει διάπλατα όχι παραθυράκι, αλλά παραθυράρα, για να υποχρεωθούν οι σχολικές μονάδες να βγαίνουν στη ρούγα για χρηματοδότηση, ανταγωνιζόμενες τις γειτονικές τους. Το επόμενο στάδιο, θα είναι ή δεν θα είναι η "ελεύθερη επιλογή" που δόξη και τιμή έχει αναγάγει σε υπέρτατη ιδεοληψία η κυβερνώσα παράταξη;
Καλό το παραμύθι σου, αλλά δεν έχει δράκο.Ποιος είναι ο δράκος;το ΕΣΠΑ βέβαια......